Loredana Chivu o va da în JUDECATĂ pe Doinița Oancea. De la ce a pornit scandalul dintre cele două vedete

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Chivu, Doinița Oancea, colaj foto, sursa Instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, Doinița Oancea, colaj foto, sursa Instagram

Loredana Chivu își va cere dreptatea în instanță. Vedeta susține că o va da în judecată pe actrița Doinița Oancea. 

Loredana Chivu îi declară război Doiniței Oancea, după ce actrița ar fi jignit-o într-o emisiune TV. Doinița Oancea a declarat că Loredana Chivu ar fi cea mai neîngrijită persoană din showbiz și nici nu își merită statutul de vedetă. Actrița s-ar fi întâlnit întâmplător cu blondina într-un mall și spune că aceasta nu arăta deloc ca în fotografiile de pe rețelele de socializare. 

 

Luca Reghecampf a confirmat legătura profesională pe care o are cu noua iubită a tatălui său, Corina Caciuc. 


Loredana Chivu a luat foc și spune că o va da în judecată pe actriță pentru jignirile care i-au fost aduse. 


”O să rezolv totul în instanță. Atunci sunt sigură că fiecare o să fie foarte atent la ceea ce scoate pe gură și o să gândească de două ori înainte să denigreze o persoană pe care nu o cunoaște. Am ajuns să nu mai avem rușine și bun simț și să punem la pământ orice om pentru propiul folos. Promit că revin cu toate detaliile, dar asta după proces”, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

 

Mihaela Coveșeanu, sora lui Cove, poveste de viață ruptă din filme: Muzică, actorie, contabilitate: „Pe scenă, nimic nu e greu” EXCLUSIV


Loredana Chivu spune că actrița a vrut să se folosească de numele ei pentru a atrage atenția publicului. Blondina nu a vrut să îi aducă jigniri ci a promis că își va face dreptate în instanță. 


”Niciodată în viața mea nu am vorbit urât public despre nimeni...indiferent de bani și provocări. Cine mă urmărește mă cunoaște, poate confirma...nu o să încep de acum! Știu că asta se dorește, dar eu am caracter ceea ce nu pot spune de alte persoane. Nu o să jignesc pe și nu o să răspund jignirilor care mi s-au adus astăzi într-o emisiune care se pretinde a fi cizelată, jigniri spuse de o altă domnișoară pe care nici nu vreau să o pomesc, căci asta caută, atenție. Nu am cum să mă scuz în fața la așa ceva pentru că nu eu sunt cea care m-am umilit aruncând cu noroc în altă femeie doar ca să par eu cineva... ”, a mai spus Loredana Chivu.

 

Rodica Popescu Bitănescu, plină de energie, la 83 de ani. Actrița a dezvăluit ritualul secret cu care se menține în formă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel