Anamaria Prodan își va ieși din minți când va afla. Luca Reghecampf, asociat într-o afacere cu Corina Caciuc

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Luca Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Luca Reghecampf, foto Instagram

Luca Reghecampf a confirmat legătura profesională pe care o are cu noua iubită a tatălui său, Corina Caciuc. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, asta după ce antrenorul și-a găsit fericirea în brațele unui femei mult mai tinere. Corina Caciuc este cea care i-a furat inima și care îl va face tătic pentru a treia oară. 


Chiar dacă în trecut, Luca Reghecampf, primul copil al antrenorului din căsnicia cu  Mariana Pfeiffer, avea o relație bună cu Anamaria Prodan, iată că acum s-a îmărietenit cu rivala acesteia, iar sexy-impresara va lua foc când va citi declarațiile tânărului. 


"Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.


Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar. Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva”, a declarat Luca Reghecampf în cadrul unei emisiuni la Prima TV. 


În cartea lansată recent de Anamaria Prodan, Luca Reghecampf a așternut câteva gânduri pentru cea care i-a fost mamă o perioadă bună din viață. 


"Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan.


Ce spune tânărul despre aceste declarații: „Anamaria are parte de respectul meu”


"Ce a fost scris în cartea asta este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are doi ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel