Lora, testul relației cu Ionuț Ghenu: „Am trecut prin multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit”

Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram
Descriere foto: Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram

Lora a vorbit despre cum a fost pentru ea anul 2020 și cum i-a afectat relația de iubire toată perioada pandemiei.

Artista spune că 2020 i-a dat peste cap aproape toate planurile și că a învațat-o să nu mai aibă prea multe așteptări și să se pregătească psihic pentru ca situațiile să ia alte direcții decât cele dorite. 

"Din punct de vedere emoțional, s-au întâmplat foarte multe lucruri. A fost un an cu de toate. A început extraordinar de greu, apoi când am zis că va fi frumos, a venit pandemia. Noroc că ne-a prins într-un loc superb. Am impresia că am trecut cinci ani într-un singur an. Cel mai greu an din viața mea. Oricât ai crede că ai controlul, depinde de tine foarte puțin din ceea ce ți se întâmplă”, a dezvăluit Lora în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro Tv. 


Mai mult, artista a mărturisit că și relația cu Ionuț Ghenu a fost afectată de schimbările din acest an. 

„Și relația noastră a trecut prin de toate. Am trecut prin multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit, alții s-au unit. Vedem cum va fi anul 2021", a mai spus artista. 

 

 

Carantina i-a găsit pe cei doi îndrăgostiți în Bali, unde au fost nevoiți să închirieze o casă. Vacanța lor s-a prelungit astfel cu încă cinci luni. 

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Cât a costat-o pe Lora „izolarea” de cinci luni din BaliGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel