Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Data publicării:
Lora, captură video YouTube
Descriere foto: Lora, captură video YouTube

Lora se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu scurt timp, artista a transmis în mediul online că a fost diagnosticată cu Covid-19.

Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Deși Covid-19 nu mai părea să fie o amenințare, se pare că Lora nu s-a simțit prea bine în ultimul timp și a avut simptomele bolii, iar din acest motiv s-a gândit să-și facă testul pentru coronavirus.

Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Artista a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când a anunțat în mediul online că a fost testată pozitiv la Covid-19. Deși vestea a fost un șoc pentru fanii ei, Lora și-a asigurat urmăritorii că starea ei este una bună și că nu trebuie să se facă griji pentru că are o formă ușoară a bolii. Ea a subliniat importanța protejării sănătății și a prevenției, îndemnându-și admiratorii să fie atenți și să se protejeze în continuare, având în vedere că riscul de a contacta această infecție nu a trecut în totalitate.

„Zilele trecute mă întrebam dacă mai există covidel. Ei bine, ta naaa... E forma ușoară, deci fără frică. (...) L-am simțit. Aveți grijă de voi, protejați-vă”, a transmis Lora, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Cum se manifestă infecția Covid-19

Au trecut deja patru ani de la debutul pandemiei și multe persoane au trecut cel puțin o dată prin boală. Cu toate acestea, riscul de a contacta această infecție nu a dispărut complet. De aceea, este import să știm care sunt simptomele Covid-19. Ele pot varia de la ușoare la severe, manifestându-se în mod diferit de la o persoană la alta. Cele mai comune simptome includ febra, tusea și oboseala, iar unii pacienți pot experimenta pierderea gustului sau a mirosului.

Alte simptome pot fi durerea în gât, durerile de cap, durerile musculare sau articulare, frisoanele, congestia nazală, greața, vărsăturile și diareea. În cazurile severe, pot apărea dificultăți de respirație, dureri sau presiune persistentă în piept, confuzie și incapacitatea de a rămâne treaz. Este esențial ca persoanele care prezintă simptome severe să solicite imediat asistență medicală pentru a preveni complicațiile grave.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Te-ar putea interesa și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a asumat relația cu Spike. Cum s-au fotografiat cei doi și ce mesaj au transmis publicGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel