Lora a făcut publice mesajele cu Delia, după presupusul scandal dintre cele două: „Deci se vede la cameră, da?”

Data publicării:
Lora, captură video Youtube
Descriere foto: Lora, captură video Youtube

Lora a decis să pună capăt zvonurilor și să dezvăluie cum stă, de fapt, situația între ea și Delia Matache. 

Recent, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri cu privire la un posibil conflict între Lora și Delia. Totul ar fi pornit de la ultima piesă lansată de Delia Matache, „Lololo”, care a atins cifra de 2 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Cu toate acestea, Lora era și ea pregătită să scoată o nouă variantă a acestei interpretări, lansată de Azur cu ani de zile în urmă, însă se pare că prietena și colega sa de scenă i-a luat-o înainte. Invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge pe Youtube, Lora a decis să facă publice ultimele mesaje pe are le-a avut cu Delia și să pună astfel capăt oricăror discuții. 

Jorge: Dar controversa asta cu Delia cum e? Cu piesa?

Lora: Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani. 

Jorge: Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. „La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai.” Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis. 

Lora: Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi.

Jorge: Zgârcită la cuvinte Delia.

Lora: Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.

Te-ar putea interesa și: „Mă duc să mă dau afară”. Delia, GAFĂ uriașă la iUmor. Artista a fost avertizată de producție, iar colegii săi au rămas uimiți

Ce spune Lora despre o posibilă sarcină

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile și, chiar dacă de-a lungul timpului s-a scris de mai multe ori că cei doi ar fi ajuns pe ascuns în fața altarului, aceștia nu par încă deciși dacă să întemeieze sau nu o familie în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă cei doi spun că își doresc să devină părinți, Lora spune că e prea devreme pentru a se gândi la asta. 

’’Nu. De ce? Nici balonată măcar nu sunt ca să întrebi asta. Am și slăbit foarte tare. Sunt grasă? Am burta mare?(...) Mi-e frică, am planuri, am chestii de făcut. Nu neapărat că o să îmi oprească planurile, dar o să le schimbe, o să îmi schimbe puțin prioritățile. (...) Ne dorim, dacă universul vrea pentru noi asta. Sunt oameni care au asta în destinul lor și oameni care nu. Într-un fel sau altul poți să ai copii, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta construiți să iubim doar ce iese din noi”, a mai mărturisit Lora în cadrul podcastului "VORBA LU' JORGE".

Citește și: Lora, dezvăluiri neștiute despre divorțul de Dan Badea: ”S-au făcut mulți bani pe suferința mea”

Lora și Ionuț Ghenu, relație de 10 ani de zile 

Cei doi îndrăgostiți au fost implicați la începutul relației lor într-un amplu scandal, ambii fiind atunci acuzați de infidelitate. Dragostea a învins, în cele din urmă, iar Lora spune că între ei doi nu a fost niciodată vorba de o relație de timp amantă și amant. 

’’Suntem de 8 ani împreună, de 10 ani suntem prieteni și de 10 ani lucrăm împreună, ceea ce face relația noastră interesantă și câteodată grea și câteodată ideală. Suntem amanți, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu am fost amanți, Doamne ferește! Știu că așa s-a spus. Ar fi fost interesant. Să știi că mi-a fost ciudă puțin. Îți vine așa să te răzbuni, așa să te gândești că dacă tot ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și după aia să fie mai simplu”, a dezvăluit Lora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel