„Mă duc să mă dau afară”. Delia, GAFĂ uriașă la iUmor. Artista a fost avertizată de producție, iar colegii săi au rămas uimiți

Data publicării:

Delia Matache a făcut o gafă de proporții în cadrul emisiunii de umor de pe Antena 1. 

Delia a făcut o gafă de zile mari, în cadrul emisiunii iUmor, de pe Antena 1. Celebra solistă a rămas la masa juriului concursului de umor alături de Cheloo, de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cei doi înlocuindu-l pe Mihai Bendeac, care a ales să plece fulgerător și fără nicio explicație din show. Momentul stânjenitor a venit atunci când o concurentă l-a adus în discuție pe „Mihăiță” și a observat lipsa sa de la pupitrul juriului. Pentru a trece repede peste acest moment, Delia i-a spus acesteia că, deși actorul nu mai este aici, emisiunea îi are acum pe „Bogdănel” și „Neluțu”, lucru care a creat confuzie pentru toată echipa, care se întreba la cine face referire artista când spune Bogdănel.

„Chiar dacă nu mai este Mihăiță aici, este Bogdănel, Neluțu”, a spus Delia, în cadrul emisiunii.

„Bogdănel? Care Bogdănel?”, a fost reacția colegilor săi

„Nu e Bogdănel, Cătălinel”, i-a șoptit cineva din producție artistei.

Vizibil stânjenită de gafa făcută, Delia și-a cerute scuze colegului său, spunând faptul că a încurcat cele două apelative. 

„Așa am zis? Iartă-mă. Mă duc să mă dau afară. N-am nicio explicație pentru asta. Eu am încercat să-i spun că chiar dacă nu mai este Mihăiță, este Bordănel, și nu-mi venea. Mă simt foarte prost”, a mai spus Delia.

VEZI și: Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

 

Motivul pentru care Mihai Bendeac a plecat din cadrul emisiunii iUmor

Faptul că Mihai Bendeac a plecat fără să ofere niciun fel de explicație a stârnit mai multe controverse și ipoteze în spațiul public, acolo unde se caută fel de fel de explicații care să justifice această decizie radicală. Invitat însă în cadrul podcastului realizat de Speak, Mircea Zara a spus lucrurilor pe nume, fără perdea. Acesta spune astfel că Cheloo ar fi fost de vină, de fapt, pentru întregul scandal, iar Bendeac nu se mai înțelegea deloc cu colegul său.

 ”Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta, nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții”  lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUmor, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că este pe altă orientare.” a dezvăluit Mircea Zara, în cadrul podcastului realizat de Speak.

Citește și: Adevărul neștiut de nimeni, din spatele plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor. Dezvăluire șocantă din culisele emisiunii: "L-a bătut pe Bendeac pentru că..."

„Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac?”

Acesta l-a pus pe zid pe Cheloo pentru faptul că își permite să catalogheze oamenii după orientarea sexuală, în timp ce nici el nu este un model demn de urmat, consideră acesta.

"O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!  Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a încheiat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel