Lora, dezvăluiri neștiute despre divorțul de Dan Badea: ”S-au făcut mulți bani pe suferința mea”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Badea și Lora, captură YouTube/ Antena 1
Descriere foto: Sursa foto: Dan Badea și Lora, captură YouTube/ Antena 1

Lora a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Dan Badea. 

Lora și Dan Badea au divorțat în anul 2014, cei doi ajungând la concluzia că nu mai pot continua o relație care a însemnat și multe momente tensionate. Ulterior, artista a început o relație cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Mai mult decât atât, Lora a recunoscut că mulți au avut de câștigat din cauza suferinței sale.

Lora, dezvăluiri șocante despre divorțul de Dan Badea

Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate cele întâmplate la vremea respectivă. Lora susține că, din toată povestea, ea a fost văzută personajul negativ. Cu toate astea, cel mai dureros lucru pentru vedetă a fost faptul că nimeni nu i-a fost alături, deși o avea și pe mama sa bolnavă de cancer, care se consuma pentru toate răutățile pe care le primea fiica sa. 

 ”S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei”, a mărturisit artista, în interviul acordat pentru viva.ro.

Lora a avut de îndurat multă suferință. Artista a rămas fără logodnic, fără bani, casă, iar mama sa era grav bolnavă. Aceste lucruri au afectat-o foarte mult pe Lora, care recunoaște că a făcut și ea multe greșeli. Printre acestea se numără și căsnicia cu Dan Badea. 

”Eu am clacat când m-am trezit fără logodnic, fără casă, fără bani și fără un plan. Am ajuns la cel mai jos nivel, pentru că am iubit un om de o cruzime șocantă pentru mine. Pe fondul ăla, am făcut următoarea și mai mare greșeală.

Am crezut în prietenia sinceră a unui bărbat și, după două luni, am acceptat să îi fiu soție, deși știam amândoi că nu sunt îndrăgostită. (…) Dar m-a costat asta pe toate planurile, am plătit un preț și mai mare”, a mai povestit artista, pentru viva.ro.

Adevărul despre scandalul cu Doinița Oancea

În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. După ce a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Lora face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Ionuț Ghenu, dar și ce fel de relație a avut cu Doinița Oancea. 

 „Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora îm podcastul de pe Youtube.


Condamnată de toată lumea că i-ar fi furat iubitul prietenei sale


La acea vreme, vedeta nici nu se putea bucura de noua sa relație, din cauza criticilor din jur. S-a spus că Doinița Oancea i-ar fi fost prietenă și că ea ar fi intervenit în relația acesteia. 
 

 „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a dezvăluit Lora.


Motivul pentru care nu s-a putut apăra


Lora spune că la acel moment se afla sub contract cu Antena 1 și că nu avea voie să iasă în public și să discute despre acest subiect, mai ales că Doinița Oancea mergea și vorbea despre aceasta la o televiziune concurentă. Vedeta spune că a trebuit să păstreze tăcerea și că nu i-a fost deloc ușor. 


„Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel