Liviu Vârciu, ȘOCAT de replica pe care i-a dat-o Carmina, fata lui: Nu ți-e rușine un pic?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram

Liviu Vârciu a povestit o întâmplare prin care a trecut cu Carmina, fata lui cea mare.

Liviu Vârciu se mândrește extrem de mult cu fiica sa cea mare, Carmina, care este o adevărată domnișoară, având vârsta de 20 de ani. Artistul i-a făcut deja acesteia și două cadouri ceva mai scumpe. Concret, este vorba despre un apartament cu două camere, într-un complex foarte frumos, după cum descrie chiar el, dar și despre o mașină. Dacă prima surpriză a primit-o cu entuziasm, Liviu Vârciu spune că fata sa nu a fost la fel de fericită și la vedera mașinii pe care tatăl ei i-a dăruit-o.

"I-am luat apartament cu două camere Carminei, sper să-i placă și să găsească un băiat cu bani mulți. I-am luat și mașină, 3200 de euro am dat pe ea, e din 2005. A venit la mine și a zis: "Tata, sunt și eu fata lui Liviu Vârciu, pot să merg cu asta?" Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. Nu ți-e rușine un pic? Eu am avut un lănțișor de aur la gât, ție ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs.", a dezvăluit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Liviu Vârciu, ADEVĂRUL despre relația cu Anda Călin: Sunt certuri multe. Eu nu trec peste

Ce spune Liviu Vârciu despre copilăria lui

Liviu Vârciu a devenit tată deja pentru a treia oară, fiind martorul diverselor dorințe pe care copiii lui le-au avut de-a lungul timpului. Artistul spune însă că el nu a crescut așa, având o copilărie destul de modestă.

"Eu n-am avut mango, nici nu am visat la el. Eu mâncam castraveți, mă jucam cu bibeloul. Bătaia era gratis la noi în casă. Copiii mei sunt foarte bine.", a mai dezvăluit artistul.

Liviu Vârciu a primit un pumn din partea Andei Călin, după ce a jignit-o: Nu știe de glumă

Părerea lui Liviu Vârciu despre Dorian Popa

Îndrăgitul prezentator TV are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dorian Popa, despre care spune că este foarte muncitor, dar și extrem de pasionat de ceea  ce face.

"Dorian a fost singurul care a munci, care s-a zbătut, care nu a gândit niciodată, e singurul care face bani din online. Se trezește în fiecare zi și se filmează. Trebuie să ai nervi, să-ți dorești să faci chestia asta. Bravo.", a mai spus el.

Liviu Vârciu a rămas fără bani în Monaco. Ce a pățit prezentatorul TV: Să nu faceți greșeala să...Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel