Liviu Vârciu, ADEVĂRUL despre relația cu Anda Călin: Sunt certuri multe. Eu nu trec peste

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Liviu Vârciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a vorbit despre certurile pe care le are cu Anda Călin și, spune el, nu sunt deloc puține.

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu, experiență neplăcută la un restaurant de pe malul mării. De necrezut ce sumă a plătit pentru o masă. „Cât am înjurat”

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a primit un pumn din partea Andei Călin, după ce a jignit-o: Nu știe de glumă

Prezentatorul TV nu își recunoaște niciodată vina, într-o ceartă

Mai mult, chiar dacă greșește, Liviu Vârciu nu este dispus să facă primul pas spre împăcare, așteptând tot ca iubita lui să ia atitudine. Cu toate acestea, vedeta spune că niciodată nu a fost vorba de despărțire în relația lor.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV.

Liviu Vârciu a rămas fără bani în Monaco. Ce a pățit prezentatorul TV: Să nu faceți greșeala să...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel