Liviu Vârciu a primit un pumn din partea Andei Călin, după ce a jignit-o: Nu știe de glumă

Data publicării:

Liviu Vârciu a făcut o glumă nepotrivită la adresa partenerei lui, iar lucrul acesta nu a rămas neobservat.

Liviu Vârciu este extrem de activ pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii lui chiar și lucruri din viața personală. Nu doar o dată, vedeta a postat imagini din intimitatea lui cu Anda Călin. De data aceasta, artistul testa un filtru de pe Instagram, iar în cadru a apărut și iubita lui. Replica lui Liviu Vârciu a venit imediat, spunându-i acesteia că nu este atât de frumoasă pe cât se gândea ea.

"Trebuie să scap de filtrul ăsta, nu se poate așa ceva. Mă obișnuiesc cu mine așa... Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt.", a  fost replica spusă de Liviu Vârciu pe instastory.

Care a fost reacția Andei Călin

Totuși, Anda nu e rămas indiferentă, iar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Aceasta și-a pus în mâini mănușile de box, Liviu Vârciu ajungând, în final, să o înduplece ca să nu-l lovească. Nu a funcționat, iar videoclipul artistului s-a încheiat destul de rău.

„Doamna m-a scos la interval, că nu știe de glumă. Am zis și eu o glumă. Proastă, e adevărat, că dacă îi pun filtru, e mai frumoasă decât e ea în realitate, dar, de fapt, ea e cea mai frumoasă, pentru că de 6 ani nu e nimeni, decât tu. Ești cea mai frumoasă femeie din viața mea!”, i-a spus prezentatorul TV Andei, în speranța că o va îndupleca. 

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au întors de curând din Monaco

Liviu Vârciu a petrecut clipe de neuitat într-o vacanță romantică alături de partenera sa, în Monaco. Totuși, cei doi nu au scăpat nici de experiențele neplăcute. În timp ce se bucurau de peisajele minunate și de momentele în doi, artistul le-a povestit fanilor o întâmplare prin care a trecut.

În stilul caracteristic, adică plin de umor, Liviu Vârciu a povestit  cum a dat o sumă foarte mare în Monaco pe un produs din minibarul camerei. Acesta îi sfătuiește pe fani să se gândească de două ori, înainte să recurgă și ei la acest gest. 

"Un singur lucru nu trebuie să faceți când sunteți în Monaco, într-un hotel. Să nu faceți greșeala să deschideți minibarul. Gata, acasă! S-au terminat banii, mergem acasă.", a spus recent Liviu Vârciu pe instastory.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel