Liviu Vârciu, MOTIVUL pentru care nu are economii: Nu reușesc să strâng niciun ban

Data publicării:
Captură video Youtube/ Pretul Cel Bun
Descriere foto: Captură video Youtube/ Pretul Cel Bun

Liviu Vârciu a dezvăluit motivul pentru care nu reușește să-și pună niciun ban deoparte.

Liviu Vârciu este extrem de cunoscut pentru umorul lui, care l-a făcut remarcat în cele mai multe show-uri românești. Și, cum toți cei care-l urmăresc pe acesta știu că prezentatorul are datorii mari la Nea Marin, acesta mărturisește faptul că într-adevăr nu reușește să facă nicio economie, din mai multe motive, drept urmare nu-și poate permite să-și cumpere anumite obiecte mai scumpe la care visează de mult timp. 

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit ego.ro

Liviu Vârciu, ADEVĂRUL despre relația cu Anda Călin: Sunt certuri multe. Eu nu trec peste

„Nu reușesc să strâng niciun ban”

Alt motiv principal pentru care Liviu nu reușește să pună bani deoparte este că acesta nu își poate refuza niciodată prietenii. Dărnicia lui pornește de cele mai multe ori și certuri în familie, spune el.

„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai”, a mai povestit Liviu Vârciu.

Care este cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu

Unul dintre cele mai mari vise ale artistului, pe care acesta nu crede că și le va îndeplini vreodată este să fie posesorul unei mașini de lux.

„Nu o să am niciodată bani să-mi iau Ferrari. Mi-ai stricat ziua că nu o să am niciodată. E adevărat, acum 20 de ani mă plimbam cu decapotabilă, dar ideea este că o am și acum. Doar că mașina aia costă 3.500 de euro. Nu schimb un cauciuc la Ferrari dacă vând mașina mea. Eu sunt cu mașinile vechi”, a mai spus el.

Liviu Vârciu, ȘOCAT de replica pe care i-a dat-o Carmina, fata lui: Nu ți-e rușine un pic?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel