Liviu Vârciu, în conflict cu Anda Călin: ”Nu mai am voie în oraș singur”. Unde a vrut prezentatorul să meargă

Data publicării:

Liviu Vârciu a fost prezent la concertul lui Dorian Popa, unde nu a mers singur.

Liviu Vârciu a participat seara trecută la concertul susținut de Dorian Popa la Mehedinți. Prezentatorul TV a filmat câteva scene incendiare de la eveniment, după care le-a dezvăluit fanilor faptul că nu este singur, ci a mers însoțit de Anda Călin, iubita lui. Mai mult, într-un stil umoristic, Liviu Vârciu a mai dezvăluit și faptul că ar fi vrut să vină neînsoțit la concert, dar partenera lui nu a fost de acord, așa că a trebuit să o ia cu el.

”Talentat, auzi?! E chiar talentat... Am venit cu doamna, că nu m-a lăsat să plec de acasă. Nu mai am voie în oraș singur. Foarte bine, Mehedinți!”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram

Un alt moment din concertul lui Dorian Popa surprins de Liviu Vârciu este cel în care artistul renunță la tricou. Îndrăgitul om de televiziune a avut imediat și o reacție pe măsură.

”Omul e nebun, clar! E nebun! Mă dezbrac și eu, dar mai târziu un pic”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Ce note a luat iubita lui Liviu Vârciu la BAC. ”Pe vremea când nu aveam...”

Liviu Vârciu, despre nunta cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, MOTIVUL pentru care nu are economii: Nu reușesc să strâng niciun ban

Prezentatorul TV nu își recunoaște niciodată vina, într-o ceartă

Mai mult, chiar dacă greșește, Liviu Vârciu nu este dispus să facă primul pas spre împăcare, așteptând tot ca iubita lui să ia atitudine. Cu toate acestea, vedeta spune că niciodată nu a fost vorba de despărțire în relația lor.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience