Livia Grau, despre boala cu care a fost diagnosticată: „Nu am reușit să depistez nici până acum...”

Data publicării:
Sursa foto: Livia Graur, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Livia Graur, instagram

Livia Graur a vorbit despre boala cu care se confruntă de ani de zile. 

Livia Grau este una dintre cele mai apreciate știriste din România. Vedeta a povestit cu ce alergie se confruntă în fiecare an, în perioada primăverii. 

„Eu, primăvara, mă confrunt cu un soi de alergie. Nu am reușit să depistez nici până acum la ce anume fac această alergie, ce fel de plantă îmi provoacă alergia asta.

Cert este că îmi apar tot felul de mici imperfecțiuni, mici bubițe pe piele, roșiatice, care mă mănâncă și care dispar după o săptămână, două, dar apar altele! Așa pățesc mereu la început de primăvară și e necesar să fac ceva așa încât să-mi ajut tenul”, a dezvăluit știrista de la Prima TV, pentru Click!

Livia Graur: „Nu afectează și interiorul organismului”

Prezentatoarea TV a precizat că a a fost la medic de mai multe ori și a aflat că se confruntă cu o dermatită. 

„Am fost la medic și nu mi-au mai făcut teste alergologice pentru că mi s-a spus că e o dermatită cumva de contact, o alergie de contact și atunci, afecțiunea fiind doar de suprafață, nu afectează și interiorul organismului.

De aceea nu e necesar să iau medicamente. O tratez la nivel superficial al pielii, cu creme și loțiuni. Anul ăsta, văd că deja mă ține de vreo două săptămâni! Să sperăm că trece!”, a mai spus Livia.

Cum își protejează tenul Livia Graur

Vedeta a mărturisit că încearcă să nu se machieze în timpul liber și să lase tenul să respire cât mai mult. 

„Din păcate, tenul meu este supus unor agresiuni mai mult decât tenul altor persoane. Trebuie să am grijă. Ultimul tratament făcut au fost niște măști de revigorare și rehidratare a tenului.

Nu merg însă pe soluții anti-ageing (îmbătrânire), sau anti-rid, cel puțin nu momentan. De atfel, așa mi-au recomandat toți medicii, pentru vârsta mea încă nu am nevoie, nu e cazul”, a adăugat știrista.

Citește și: Cristi Minculescu și sora lui, diagnosticați cu aceeași boală din cauza căreia tatăl lor a decedat: “Nu există teamă mai mare decât cea pentru viața ta”

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat chiar în preajma sărbătorilor Pascale: „Febră și o indigestie un pic mai gravă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel