Cristi Minculescu și sora lui, diagnosticați cu aceeași boală din cauza căreia tatăl lor a decedat: “Nu există teamă mai mare decât cea pentru viața ta”

Data publicării:
Captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU by Cătălin Oprișan
Descriere foto: Captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU by Cătălin Oprișan

Cristi Minculescu și sora lui au “moștenit” de la tatăl lor boala care i-a adus sfârșitul, la doar 54 de ani.

Cristi Minculescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala cumplită pe care el și sora lui au “moștenit-o ” de la tatăl lor. Din nefericire, acastă boală i-a adus sfârșitul, la doar 54 ani. Artistul a povestit cum a devenit mai apropiat de sora lui după ce au fost diagnosticați cu afecțiunea polichistică hepatoacută.

Cristi Minculescu, despre afecțiunea care i-a distrus familia: “Este o boală ereditară pe care o am atât eu, cât și sora mea”

Cristi Minculescu a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu sora ei. Cu toate astea, artistul a precizat faptul că regretă că nu a petrecut mai mult timp împreună cu sora sa. 

„Am fost foarte apropiat de părinții mei, așa cum sunt acum de sora mea. Au fost foarte înțelegători și moderni. Faptul că erau mari iubitori de muzică mi-a făcut mult mai ușoară alegerea de a merge pe acest drum artistic. Cu siguranță am învățat foarte multe de la ei, despre viață, despre muzică. Singurul regret este că nu am avut mai mult timp la dispoziție, împreună. Cred că sentimentele mele pentru ei sunt transpuse cel mai exact în piesa noastră, “Amintiri”, care este de o mare sensibilitate și care ajunge la inimile tuturor celor care nu-și mai au părinții aproape”, a declarat Cristi Minculescu pentru fanatik.ro

Cristi Minculescu: „A avut neșansa de a avea aceeași boală ca tatăl meu și ca mine”

De asemenea, artistul a povestit că atât ea, cât și sora sa au fost diagnosticați cu bala care le-a răpus tatăl.

„Întotdeauna ne-am inteles foarte bine. Am simtit mereu nevoia sa o protejez, mai ales ca și ea a avut neșansa de a avea aceeași boală ca tatăl meu și ca mine. Suntem foarte apropiați. Vine la concertele mele. A fost și este in continuare o prezență foarte discretă”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat chiar în preajma sărbătorilor Pascale: „Febră și o indigestie un pic mai gravă”

Gigi Becali, bunic pentru a doua oară. Fiica lui, Teodora, va aduce pe lume cel de-al doilea copil: ''Se naște peste 4-5 luni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel