Gabriela Cristea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat chiar în preajma sărbătorilor Pascale: „Febră și o indigestie un pic mai gravă”

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea a trecut prin clipe tensionate chiar în preajma sărbătorilor Pascale. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au avut parte de sărbători liniștite. Prezentatoare TV  a povestit că a trecut prin momente de groază, chiar în preajma Paștelui. Mai exact, Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Iris, după ce micuța a acuzat stări de rău. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de urgență la spital cu fiica lor, Iris

Gabriela Cristea  a prezentat o ediție specială de Paște, acolo unde prezenți au fost și soțul, dar și cele două fiice ale lor. Vedeta a povestit că a trecut prin momente tensionate și mult stres din cauza faptului că una dintre fetițele ei s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că micuța a avut febră și a făcut o indigestie destul de gravă, iar fără să stea prea mult pe gânduri, Gabriela și Tavi au mers cu ea de urgență la spital.

Din fericire, nu au existat probleme grave, iar medicii au reușit să o pună pe micuță pe picioare. De asemenea, Iris nu are interdicții, motiv pentru care se poate bucura de toate bunătățile de pe masa de sărbători. 

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital.

De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a dezvăluit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea, despre lupta cu kilogramele în plus

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește cu o familie superbă. Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre lupa cu kilogramele în plus. Prezentatoarea TV nu a mai reușit să slăbească și se tot gândește la soluțiile care o vor ajuta să ajungă la cea mai bună formă a ei. 

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea'', a declarat Gabriela Cristea, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Gigi Becali, bunic pentru a doua oară. Fiica lui, Teodora, va aduce pe lume cel de-al doilea copil: ''Se naște peste 4-5 luni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel