Lino Golden și Delia se pregătesc pentru următorul pas din relație, după ce s-au cununat civil. Primele declarații despre nuntă: „Am rochiile deja salvate”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Lino Golden
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Lino Golden

Lino Golden și Delia au devenit oficial soț și soție în urmă cu câteva zile, iar acum se pregătesc intens pentru pentru următorul pas din relație. Soția artistului a făcut primele declarații despre nuntă.

În urmă cu o săptămână, pe 19 aprilie, Lino Golden și Delia și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au spus un „DA” hotărât, după ce în toamna anului trecut, artistul a știut că Delia este aleasa inimii lui și i-a pus pe deget un inel superb, chiar la petrecerea de ziua lui. Deși inițial au vrut să aibă un eveniment restrâns, Lino Golden și Delia au fost înconjurați la cel mai important moment din viața lor de prieteni și membri de familie.

Cei doi au fost extrem de eleganți la cununia civilă. Delia a optat pentru o rochie rochie superbă, albă, cu o fundă uriașă în zona bustului, iar artistul pentru un costum negru, elegant. Într-un interviu pentru Antena Stars, Delia a mărturisit că a avut foarte mare emoții la starea civilă, iar în momentul în care s-a semnat, oficial, Cârstea, numele din buletin al artistului, a tremurat foarte tare.

„Am avut foarte mari emoții amândoi la starea civilă. În momentul în care semnam tremuram foarte tare, însă ne-am calmat după, la petrecere. Totul a fost planificat foarte rapid. Am găsit cred în două zile rochița. Imediat ce am văzut-o am spus că asta e rochița pentru mine”, a mărturisit Delia, soția lui Lino Golden, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: „Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

Delia, soția lui Lino Golden, dezvăluiri despre cum a avut loc cererea în căsatorie

Delia nu s-a așteptat deloc să fie cerută în căsătorie de Lino Golden chiar la petrecerea de ziua lui. Ea a mărturisit că a fost cea mai frumoasă cerere în căsătorie la care s-ar fi gândit vreodată. 

„Nu mă așteptam absolut deloc. A fost cea mai frumoasă cerere pe care puteam să o am vreodată. Mi-a plăcut că a fost foarte intim. Eram doar noi și prietenii noștri apropiați și că a putut să țină surpriza ascunsă până atunci. Eu nu m-am prins de nimic. Mi-a spus chiar că la un moment dat era cu șoferul nostru în mașină, erau amândoi în față, iar eu în spate și i-a arătat poză cu inelul și eu nu am văzut nimic, nu știam”, a spus Delia.

Te-ar putea interesa și: Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Mărturisirea făcută de tânăr: „Toată lumea crede asta, dar nu e așa”

Primele declarații despre nuntă. Delia, soția lui Lino Golden, nu va purta o singură rochie de mireasă

Deși nu știu exact data nunții, Delia și Lino Golden vor ca evenimentul să aibă loc cât mai curând posibil. Soția artistului a declarat că imediat după ce a fost cerută în căsătorie a început să-și caute ținuta pentru ziua cea mare. Astfel că, deja și-a ales rochiile pe care le va purta la nuntă.

„Încă nu știm exact când va fi nunta, știm că va fi curând, dar nu am ales încă o dată. Nu ne-am gândit unde am vrea să facem nunta, nu am plănuit nimic. Inițial am spus că am vrea să fie ceva restrâns, însă același lucru l-am spus și despre cununie și în final nu a fost ceva chiar atât de restrâns. Rochiile pe care vreau să le port deja le am salvate de când m-a cerut în căsătorie”, a mai declarat Delia, soția lui Lino Golden.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel