Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Mărturisirea făcută de tânăr: „Toată lumea crede asta, dar nu e așa”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/ionuț.bw. Captură video: YouTube/Marilu
Descriere foto: Captură video: TikTok/ionuț.bw. Captură video: YouTube/Marilu

Iustin Petrescu a avut o primă reacție, după ce săptămâna trecută el și Marilu Dobrescu au anunțat că s-au despărțit, după patru ani de relație.

În urmă cu o săptămână, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au anunțat că s-au despărțit. Printr-un videoclip postat pe pagina de YouTube a influenceriței, cei doi mărturiseau că după ce au încercat 3 ani să devină părinți, relația lor a început să se destrame din cauza momentelor dificile prin care au trecut, fertilizărilor in vitro și tratamentelor dureroase prin care Marilu Dobrescu a fost nevoită să treacă pentru a rămâne însărcinată.

Când s-au despărțit, de fapt, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Mărturisirea făcută de tânăr în mediul online

Cu toate că mulți au crezut că despărțirea ar survenit când cei doi au filmat respectivul videoclip, Iustin Petrescu, fostul iubit al  influenceriței, a explicat că separarea dintre ei ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Tânărul este recunoscător pentru toate momentele frumoase petrecute lângă Marilu Dobrescu și pentru toate lecțiile pe care destinul le-a avut pentru cei doi în cei patru ani de relație. El a mărturisit, totodată, că nu pune preț pe răutățile gratuite venite în mediul online și le-a sugerat celor care au vorbit urât despre despărțirea lor să se concentreze pe lucrurile frumoase.

„Știți ce mi se pare curios? Că lumea crede că noi ne-am despărțit când am filmat videoclipul acela. Nu. Ne-am despărțit înainte, cu câteva săptămâni. Dar nu asta este important. Vă dați seama că important este tot ce lăsăm în urmă, lecțiile aceasta frumoase. Toate lucrurile care ne-am făcut pe noi să fim noi. Este fascinant cum lumea caută sânge unde nu trebuie să existe sânge. Unde există atâtea lucruri lăsate în urmă frumos și lucruri frumoase. Nu contează hate-ul. Nu vă mai concentrați pe hate. Concentrați-vă pe lucrurile frumoase”, a spus Iustin Petrescu, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu, mărturisire cutremurătoare după despărțirea de Iustin Petrescu: „Sunt copleșită de ce se întâmplă”

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață”

Marilu Dobrescu mărturisea în urmă cu o săptămână că toate toate tratamentele și experiența dureroasă a procedurii și-au lăsat amprenta în viața celor doi, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care relația s-a destrămat.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu a mai putut să fie salvată. Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată, indiferent unde o să meargă viața noastră mai departe. Am vrut să avem o familie împreună, nu ai cum să uiți asta. 

Sunt lucruri legate de despărțirea noastră pe care și noi trebuie să le mai procesăm. Cert este că totul e pe un plan foarte pașnic, pe bază de respect, de prietenie, dar nu poți să continui cu forța, noi nu am putea să continuăm ceva care nu e organic. Avem lucruri de procesat pentru că e ceva care nu s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă și ne rezervăm puțin intimitatea, pentru că am trecut prin foarte multe. Nu ai cum să uiți lucrurile astea, sunt foarte mândră de noi”, a mai mărturisit Marilu Dobrescu, în lacrimi, în videoclipul postat pe YouTube.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel