Lino Golden, implicat într-un accident grav de mașină. Artistul a fost transportat la spital

Data publicării:

Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier.

Lino Golden a fost implicat într-un grav accident rutier, în decursul zilei de joi, 16 februarie. Artistul se afla la volanul bolidului său de lux, când autoturismul a fost lovit de un tramvai. Potrivit gândul, accidentul s-a produs pe Șoseaua Antiaeriană - Șoseaua Alexandriei în București, iar mașina artistul a suferit daune majore. Din primele informații ale autorităților, se pare că Lino Golden nu ar fi acordat prioritate tramvaiului, astfel încât a fost lovit direct de către acesta. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultat a fost unul negativ. Artistul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijirile necesare.

„Un tânăr de 26 ani, aflat la volanul unui autoturism, care se deplasa în zona rondului Antiaeriană, nu a acordat prioritate de trecere tramvaiului. În urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova”, informează centrul InfoTrafic.

Potrivit sursei citate, polițiștii au decis să este vorba despre un accident cu victime, motiv pentru care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Lino Golden, devastat de moartea tatălui său. Artistul a făcut devăluiri dureroase: "Am căzut din picioare, am început să țip"

Lino Golden, prima reacție după accident

Pentru că vestea s-a răspândit atât de repede în mediul online, Lino Golden a ținut să-și asigure fanii de faptul că este bine. Acesta a postat în mediul online o fotografie, în care stă întins într-un pat de spital și unde le transmite urmăritorilor săi care este starea sa actuală de sănătate.

„Sunt ok”, a scris Lino Golden pe Instagram.

VEZI și: Lino Golden și-a făcut un nou tatuaj. Ce "desene" a ales artistul să își facă de această dată: „În curând, tot corpul” / FOTO

 

Alex Velea a rupt complet legătura cu Lino Golden

Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh erau cei mai buni prieteni pe vremuri. Actualul partener de viață al Antoniei i-a ajutat extrem de mult pe ce doi la începutul carierei, însă relațiile s-au degradat, astfel încât rapperul nu-și mai dorește să aibă legătură cu cei doi tineri.

„Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

 

Alex Velea este cu atât mai dezamăgit cu cât spune că cei doi au împrăștiat mai multe declarații false în mediul online cu privire la el.

„Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase. A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască și când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Eu sunt pașnic. Sunt, mai degrabă, ca un foc de paie, mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede”, a completat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel