Lino Golden și-a făcut un nou tatuaj. Ce "desene" a ales artistul să își facă de această dată: „În curând, tot corpul” / FOTO

Data publicării:

Deși are o impresionantă operă de artă pe mâini şi gât, Lino Golden continuă să își tatueze corpul. Recent, artistul și-a făcut un nou tatuaj.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lino Golden este un împătimit al tatuajelor. Recent, artistul a decis să treacă din nou pragul salonului de tatuaje pentru a adăuga un nou desen impresionant la colecția lui. Lino Golden a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare acest lucru, dar le-a oferit și câteva filmulețe din timpul procedurii.

La vârsta de șase ani cânta la violoncel și a continuat cu lecțiile de pian. La 13 ani și-a descoperit pasiunea pentru muzica rap, care i-a adus un succes incredibil. 

Mai mult decât atât, Lino Golden le-a mărturisit fanilor că nu este ultimul tatuaj pe care și-l face și asta pentru că intenționează să tatueze întregul corp.

„Mai multe tatuaje, vă rog. În curând, tot corpul”, a transmis Lino Golden pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel