Lino Golden, devastat de moartea tatălui său. Artistul a făcut devăluiri dureroase: "Am căzut din picioare, am început să țip"

Data publicării:
Lino Golden, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lino Golden, sursa foto Instagram

Lino Golden a făcut dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său. Artistul a fost în stare de șoc.

În urmă cu câțiva ani, Lino Goldean avea să trăiască cele mai grele momente din viața lui. Mai exact, tatăl artistului s-a stins din viață, când acesta avea doar 18 ani. Lino Golden a povestit în cadrul unui podcast de pe YouTube că a trecut printr-o perioadă foarte grea și în continuare îi este greu să accepte faptul că tatăl său nu mai este în viață.

„El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul, i-a fost afectat capul de un sindrom. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămăsese cu creierul undeva în anii 80′ avea amintiri doar de acolo, a slăbit.

Eu pentru că eram așa mic muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. Mi-a fost foarte greu, e greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să-ți vezi așa părintele, că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil… ”, a povestit Lino Golden în cadrul unui podcast online.

Lino Golden a mărturisit că în momentul în care a aflat vestea tragică se afla în casa lui Alex Velea și a Antoniei. Potrivit spuselor lui, acesta a căzut din picioare și a început să țipe.

„Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții.”, a mai spus Lino Golden.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel