De ce nu îmbracă Lili Sandu rochia de mireasă: „Nu există...”. Care sunt motivele pentru care s-ar despărți de Silviu

Data publicării:
Sursă foto: Youtube, Lili Sandu/ Jorge Official
Descriere foto: Sursă foto: Youtube, Lili Sandu/ Jorge Official

Lili Sandu explică fanilor care ar putea fi motivele unei despărțiri de Silviu. De ce nu a îmbrăcat vedeta rochia de mireasă.

 

Lili Sandu este una dintre cele mai cunsocute vedete din showbizul românesc. Ea cu Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar sarcina lui Lili a reprezentat o perioadă care i-a unit pe cei doi parteneri mai mult ca niciodată. Cei doi au un băiețel de aproape trei ani. Totodată, deși sunt cei mai împliniți atât pe partea personală, cât și profesională, aceștia nu au făcut pasul căsătoriei.

Celebra prezentatoare TV a povestit în cadrul unui interviu motivul pentru care nu îmbracă rochia de mireasă.

Pandemia a stricat planurile

Cei doi au dorit să se căsătorească, însă pandemia le-a distrus toate planurile.

„Motivul pentru care eu și Silviu nu ne-am căsătorit este faptul că nunta noastră era planificată fix înainte de pandemie. Din cauza acestor doi ani extrem de diferiți, am fost nevoiți să o amânăm. Cu timpul, aceasta nu a mai reprezentat o prioritate pentru noi. Nu credem că fericirea stă într-o hârtie. Faptul că suntem împreună este tot ce contează pentru noi. Familia unită și fericită pe care am format-o este aceeași cu sau fără un act care atestă materializarea ei”, a dezvăluit Lili Sandu, pentru FANATIK.

Motivul pentru care s-ar despărți de partenerul ei

Pentru divă, singura modalitate prin care ar putea să se despartă de partenerul său este reprezentată de lipsa de respect, aici incluzând și agresiuni verbale sau orale.

„Lipsa de respect. În momentul în care partenerul tău de viață săvârșește anumite acțiuni care denotă lipsă de respect, în special manifestări de violență fizică sau verbală, este clar că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să continui relația respectivă. Nu există dragoste fără respect. Cine nu te respectă… clar nu te iubește! Respectul este acel ceva ce ar trebui să rămână în picioare și după 50 de ani de relație sau căsnicie”, a declarat Lili Sandu, pentru FANATIK.

Cum a fost sarcina pentru ea

De altfel, vedeta a povestit și despre perioada de sarcină, care i-a produs câteva momente tensionate, dar este mai fericită ca niciodată cu băiatul ei și al lui Silviu.

„Din ce în ce mai multe persoane recunosc faptul că maternitatea nu este doar lapte și miere, ceea ce este de admirat pentru că multe femei obișnuiau să se lase păcălite de această viață ideală conturată în jurul mamelor. Fără doar și poate, copilul este o binecuvântare. TJ mi-a adus o fericire de neimaginat. Mi-a adus o împlinire sufletească de neegalat.

Cum orice lucru frumos este și greu, la fel este și viața unei proaspete mămici. Primul an de maternitate a reprezentat un carusel de emoții. Au fost niște emoții pe care nu le-am văzut venind și pe care, inițial, nu le puteam contoriza și înțelege.

Mi-a fost destul de greu să mă regăsesc, dar nu imposibil. Ceea ce m-a ajutat să fac față emoțiilor cu adevărat a fost chiar TJ. Când vezi zâmbetul sau auzi râsul copilului tău, orice emoție negativă se evaporă”, a spus Lili Sandu.

 

Vezi și: Cum se menține Lili Sandu în formă, la 44 de ani: „Secretul este…”. Rutina pe care o respectă vedeta în fiecare dimineața

Vezi și: "Nu țin locul nimănui!" Lili Sandu a răbufnit după ce s-a spus că o înlocuiește pe Adela Popescu: „Nu a contat că sunt sau că nu sunt titulară”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel