Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Data actualizării: | Data publicării:
Șerban Pavlu, Pro TV
EXCLUSIV
Descriere foto: Șerban Pavlu, Pro TV

Șerban Pavlu ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, care este actorul ce i-a stârnit cel mai mare interes, din generația tânără, din Clanul.

Serialul Clanul, de pe Pro TV, se bucură de un succes uriaș în momentul actual, din partea publicului larg care-l urmărește de fiecare dată cu sufletul la gură. Această reușită are un cumul de factori, iar actorii sunt, fără doar și poate, în topul motivelor pentru care este una dintre cele mai bune producții românești.

Acest lucru îl confirmă și Șerban Pavlu, care spune că a fost uimit complet de actorii mai tineri pe care îi are în jurul său în acest serial. Cu toate acestea, există un nume pe care artistul l-a remarcat dintre toate celelalte și despre care spune că nu știa că s-ar putea descurca atât de bine pe platourile de filmare. 

„Eu sunt șocat. De exemplu, Ana Radu, care este fata mea din serial și cu care joc și într-un spectacol la teatru, pentru mine e un șoc. Eu am cunoscut-o la teatru și zic de unde știe fata asta care abia a terminat, era practic masterul acest spectacol, de unde știe să joace? Dincolo de talent, că e fată talentată, aia e una, dar de unde are tehnica, de unde știe? Eu rămân în timpul scenei și mă uit la ea.. O întreb „tu îți faci acasă?” E o maturitate. Am observat asta la tânăra generație.

Oamenii tineri de acum, care sunt buni, au o maturitate mai mare. Adică eu eram mult mai cu capul în nori la 30 de ani. Oamenii care trec deja de niște criterii de selecție sunt mai maturi. Se uită poate la alte seriale, dacă ai instrumentele necesare, poți să înveți uitându-te la seriale.”, a declarat Șerban Pavlu, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Nu s-a uitat mereu la propriile proiecte

Mai mult, Șerban Pavlu ne spune că nu a putut întotdeauna să se urmărească într-o producție cinematografică. Emoțiile îl copleșeau complet, iar actorului i-a trebuie o perioadă de aproximativ un an de adaptare la acest nou rol pe care îl avea la vremea aceea în viața sa. 

„Am emoții, eu nu mă uit tot timpul la ce fac. Mi-a luat foarte mult timp să pot vedea un film cu mine la premieră, am jucat mult teatru, iar acolo nu poți fi prezent la premieră decât pe scenă, nu te poți vedea niciodată. Te vezi așa, ca într-o oglindă, nu suportam asta, eram mult prea critic și pur și simplu aveam palpitații, nu suportam. Prima dată când am fost la o premieră cu mine într-un rol mai mare, m-am așezat și când trebuia să înceapă filmul mi s-a pus așa un gol în stomac și am ieșit afară din sală.”, ne-a mai spus acesta.

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Ce spune despre „Clanul”

Cât despre serialul în care joacă în prezent pe Pro TV, Șerban Pavlu spune că acesta este un real succes și pentru că este un produs mult mai complex față de alte producții de acest gen.

„Acum m-am mai obișnuit, dar sunt în principiu critic, iar televiziunea adaugă această componentă a imposibilului de schimbat, te uiți și zici gata, asta a fost.

Asta nu mai este un serial care are doar 2-3 personaje principale. S-au desfăcut atâtea linii  spre personaje importante, care au psihologia lor, schimbări mari, încât complexitatea asta în sine mi se pare că impune serialul ca un produs mai sofisticat, cu o miză mare mare.”, ne-a declarat în exclusivitate actorul. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel