Lili Sandu, schimbare radicala de look. Vedeta a renunțat la părul lung: „Mult mai bine”

Data publicării:

Lili Sandu și-a surprins fanii cu o nouă tunsoare.

Lili Sandu și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Vedeta poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, în cadrul emisiunii matinale de pe Pro TV, Vorbește lumea, unde este de fiecare dată impecabilă. Totuși, dacă până acum prezentatoarea se mândrea cu un păr bogat și perfect, aceasta a optat acum pentru o tunsoare bob, cu breton. Se pare că noul look a fost extrem de apriciat de comunitatea sa, care a complimentat-o în număr cât mai mare pe vedetă.

„Îți stă suuper tunsă așa. Mult mai bine.”

„Foarte bine îți stă cu noua coafură”

„Mai french decât Coco! Minunată freză”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de Lili Sandu de la fani.

Te-ar putea interesa și: „Era o iubire cu autoritate și cu bătaie”. Lili Sandu, copilărie de coșmar. Vedeta a ajuns la terapie: „Mă învinovățeam”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Cum se menține vedeta în formă

Până să ajungă la stilul de viață pe care îl urmează în prezent și care pare că îi priește din plin, Lili Sandu a experimentat mai multe opțiuni, printre care se numără și stilul de viață vegan. Vedeta poveste recent cum celor din jurul său le-a fost destul de greu să accepte acest lucru, iar de dragul mamei sale mai făcea uneori sacrificii. 

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu”, a dezvăluit Lili Sandu în podcast-ul “Acasă la Măruță”.

Citește și: Lili Sandu, înlocuită de Jojo. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să vă fac o dezvăluire”

Produsele la care a renunțat definitiv

Chiar dacă în ziua de astăzi nu mai este 100% vegană, Lili Sandu spune că, în continuare, a renunțat la produsele lactate și încearcă constant să păstreze un echilibru. 

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a mai spus artista.

VEZI și: Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire: „Atracția fizică începea să se ducă, să se diminueze”

 

Cum se menține în formă logodnicul său

Și partenerul său de viață este la fel de atent la siluetă. Însă, spre deosebire de vedetă, acesta are un alt truc ce-l ajută să se țină departe de kilogramele în plus. Oricât de mult și-ar dori și ea, Lili Sandu spune că o femeie nu poate urma oricând fastingul intermitent.

”Silviu ține un intermitent fasting, adică mănâncă undeva pe la 12, 13 și îl ajută, se menține foarte bine. Eu nu pot să țin, la femei e mai dificil. În sarcină nu am fost atentă la ce am mâncat, atunci a fost momentul meu. Nu am exagerat, dar am mâncat un burger, cartofi prăjiți.”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu, sfat pentru femeile care visează să devină mame: ”Să nu renunțe” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel