Lili Sandu a slăbit miraculos după naștere. Cum a reușit să scape de kilogramele în plus: „Mănânc dulce aproape în fiecare zi”

Data publicării:
Lili Sandu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, sursa foto Instagram

Lili Sandu a devenit mămică în luna august a anului trecut, iar în mod surprinzător a revenit foarte rapid la silueta de dinainte de sarcină. Cum a reușit vedeta?

Lili Sandu este foarte fericită de când a devenit mămică. Vedeta își dorea foarte mult să aibă un copil, iar visul i-a fost îndeplinit în luna august a anului trecut, când a devenit mama unui băiețel minunat. Lili Sandu nu a reușit să ajungă în sala de fitness în toată această perioadă și nici nu a ținut o dietă. 


„Ideea stă în felul următor și nu vă mint cu absolut nimic. Sunt foarte convinsă că alăptatul m-a ajutat foarte mult să slăbesc atât de repede. Eu nu am avut timp să ajung la o sală și nici nu m-aș fi dus pentru că mi-e teamă acum cu virusul. Ce m-a ajutat pe mine este că am revenit la intermitent fastingul pe care-l aveam dinainte să rămân însărcinată”, a spus Lili Sandu pe Instagram.


Chiar dacă nu se abține de la nimic, Lili Sandu are un program foarte bine pus la punct în ceea ce privește orele de masă. Aceasta ia micul dejun la ora 11.30, iar ultima masă este la ora 20.00. 


„Asta înseamnă că micul meu dejun e undeva pe la 11:30, ultima masă e pe la 19:30-20:00 că mai ronțăi ceva. Cam de patru luni am început să țin acest intermitent fasting. Mă ajută foarte mult. Dimineața mănânc fulgi de ovăz, cu semințe de in, lapte de migdale. La prânz mănânc fie o salată, fie un pește la cuptor. Seara tot la fel, ce mai gătește și mama... Ideea e că mănânc și nu sunt într-o dietă practic”, a continuat ea.


Lili Sandu este bucuroasă că acum poate mânca dulciuri fără teama că se va îngrășa. Datorită alăptatului, vedeta poate consuma orice alimente și este fericită că a scăpat atât de rapid de kilogramele în plus luate în timpul sarcinii.


„Acum mănânc dulce aproape în fiecare zi. Mi s-a spus că e de la alăptat. O să renunț și la el, probabil când voi termina cu alăptatul. E incredibil că nu mă mai îngrașă atât de mult zahărul. Înainte eram disperată. Dacă mâncam o prăjitură, știam clar că gata, s-a pus. Probabil că s-a reglat pe undeva organismul. Sunt norocoasă”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel