Lili Sandu, în lacrimi. Vedeta este la un pas să cedeze psihic: „Poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă”

Data actualizării: | Data publicării:

Lili Sandu trece prin clipe grele. Băiețelul vedetei a împlinit deja un an, însă încă o ține trează nopțile. Vedeta a explicat printre lacrimi în ce stare psihică a ajuns din cauza lipsei de somn. 

 

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, este mămica unui băiețel superb, în vârstă de 1 an. Ultimele 12 luni, vedeta s-a dedicat exclusiv de creșterea celui mic: de la alăptat la schimbat scutece și petrecut timpul cu el. Voinicul a început însă să își acapareze mama, care a ajuns înntr-o epuizare psihică gravă, în principal din cauza nopților nedormite. 

Andreea Marin, despre lupta cu DEPRESIA postnatală: „Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez”

 

Într-un moment de sensibilitate, vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece.


”Nu știu ce se întâmplă. Are un an și o lună. Nu mai vrea să doarmă la el în pat, sub nicio formă. Se trezește de 4-5 ori pe seară ca să-l alăptez. Îmi iubesc copilul, nu pot să vă spun în cuvinte cât, dar în același timp sănătatea mea mintală este foarte importantă. Aș vrea să fiu îndrumată și să înțarc treptat. Am intrat așa, din cauza lipsei de somn și a oboselii, într-un burn out, e destul de dificil pentru mine. Sunt foarte irascibilă. Cred că un copil are nevoie de o mamă echilibrată, liniștită, calmă. Este foarte important ca mama să aibă grijă de ea. Am ajuns într-o stare de ușoară bipolaritate. Nu mă plâng, dar este foarte greu. Până la 1 an ne-am ocupat non-stop de Thomas, dar acum am înțeles că e nevoie de ajutor. Am tot felul de stări și încerc să mi le țin sub control, mă rog, e și normal, sunt și hormonii care nu-mi dau pace în ultima perioadă”, a spus Lili Sandu pe  Instagram.

A rămas fără păr după ce a născut. Un model celebru dezvăluie prin ce a trecut: „A fost mai traumatizant decât nașterea”


Ulterior, vedeta a mai înregistrat un video în care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și le-a mărturisit fanilor că nu crede că e o mamă bună și că simte că are nevoie de ajutor. 


”Am avut o stare foarte ciudată și mă gândeam dacă e bine ceea ce fac, că poate nu trebuie să gândesc așa, poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă să mă gândesc că nu vreau să-l mai alăptez ca să nu se mai trezească noaptea”, a mai spus vedeta.

Opt vedete internaționale care au recunoscut că suferă de tulburări psihice



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel