Andreea Marin, despre lupta cu DEPRESIA postnatală: „Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a trecut prin multe greutăți de-a lungul vremii, dar depresia a pus-o la pământ chiar atunci când se aștepta mai puțin.

Andreea Marin este un exemplu pentru multe femei din România. Un munte de voință, care s-a ridicat de zece ori mai puternică atunci când a fost la pământ. Andreea Marin și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani și a trecut prin trei divorțuri, dar niciodată nu s-a lăsat învinsă. Ceea ce a pus-o pe frumoasa vedetă la pământ a fost depresia postnatală. 


La doar un an de zile de la nașterea fetiței ei, Violeta, Andreea Marin spune că a trăit cele mai grele momente din viața ei. Vedeta s-a luptat mult timp cu depresia până când a mers să ceară ajutorul specialiștilor. 


„M-am luptat ani de zile cu depresia postnatală. Nu am recunoscut-o. Noi tindem să o negăm pentru că oamenii îți spun: „Ești nebună!”. Am mers la psiholog, la terapeut. Nu puteam să dorm deloc, aveam o durere groaznică în piept. Dimineața mă trezeam plângând. Mulți nu înțeleg. Îți vine să-ți spui: „Vreau să renunț la viață!”. Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez la un specialist”, a povestit Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.


Andreea Marin a avut două sarcini extrauterine până să o aibă pe Violeta. Mult timp s-a gândit să apeleze la fertilizarea în vitro, dar iată că totul a venit de la sine. 


„Prima dată s-a întâmplat atunci când eram la TVR. Am ajuns atunci la spital cu o extrauterină. A doua oară, când eram cu Ștefan Bănică Jr. și mă pregăteam pentru fertilizarea in vitro. Nu am făcut însă nici un sacrificiu ca să devin mamă. Uiți de tot ce a fost greu. Imediat după naștere am pus-o la sânul meu pe Violeta și am adormit împreună. Eu nu am știut că trec prin asta, nu știam  atunci ce înseamnă o extrauterină.  Aș fi vrut să fi aflat înainte”, a mai spus Zâna. 

 

Citește și: Oana Lis oferă consiliere psihologică. Cât costă o ședință: „Nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel