Lili Sandu, confesuni din viața de mamă: „A început să mă avertizeze lumea”. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei TV

Data publicării:

Lili Sandu și-a arătat îngrijorarea cu privire la înaintarea lui Thomas în vârstă.

Lili Sandu trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta este o mămică extrem de împlinită, iar alături de ea îi stă necondiționat Silviu Țolu. Chiar dacă perioada postnatală nu a fost una foarte bună pentru vedetă, care a fost victima unei depresiei, cu puțin ajutor, prezentatoarea TV și-a revenit la normal, dependența de Thomas amplificându-se de la o zi la alta. În acest sens, Lili Sandu are deja câteva îngrijorări, care par să nu-i mai dea pace în ultima vreme. Aceasta a primit deja „avertizări” cu privire la comportamentul pe care cel mic îl va avea, odată cu atingerea vârstei adolescenței. Dacă acum mama sa e centrul universului său, mai târziu băiețelul va vrea libertate deplină.

”Să știi că pe mine a început să mă avertizeze lumea. Ar trebui să mă bucur de TJ acum, cât încă e mic și vrea să stea cu mine, pentru că atunci când o să fie mare, o să fie adolescent, o să fie vai și amar de mine, de nervii mei. De aceea, eu sunt curioasă ce se întâmplă la vârsta adolescenței, de nu ne mai înțelegem cu copiii noștri”, a spus Lili Sandu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, potrivit wowbiz.

Citeșye și: Shurubel, secretul unei căsnicii fericite. Obiceiul soției care îl scoate din minți pe prezentatorul de la Vorbește lumea: „Am rugat-o de o mie de ori să nu...” / EXCLUSIV

 

Lili Sandu, despre viața de mamă

Chiar dacă viața de părinte vine la pachet cu o încărcătură emoțională foarte mare, dar și cu extrem de multe clipe unice, aceasta mai presupune și anumite sacrificii sau momente mai puțin plăcute. Lili Sandu le-a experimentat pe pielea ei recent, când Thomas a prezentat diferite schimbări comportamentale. Actrița a povestit despre stările negative cu care s-a confruntat micuțul ei, stări pe care le poți înțelege doar atunci când devii părinte.

„Are destul de multe stări, am înțeles că este vârsta. La noi a început pe la 1 an și șase luni, dar știi cum a început? Văzând la alți copii. Jucându-se la bloc cu alții copii, a văzut o fetiță care se dădea cu capul de ciment, dar nu dădea tare.

Și a venit în casă în ziua aia, s-a pus în genunchi și voia să dea cu capul de parchet. Și zic: Doamne, ce se întâmplă? Ce pot să fac? Îl iei în brațe și mergem mai departe”, a spus Lili Sandu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Lili Sandu: „În momentul ăla am izbucnit în plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu”

Tot recent, actrița a publicat o postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu privire la o experiență prin care a trecut cu fiul său. Artista, care uneori este mult prea obosită și nu are răbdare pentru a-i face toate poftele lui Thomas, a primit o lecție de zile mari din partea băiețelului.

„Azi dimineața am trăit unul din momentele acelea de care am auzit înainte să devin mama ( au existat și altele dar parcă azi a fost la un alt nivel), iubirea supremă și necondiționată.. După o noapte în care Thomas a fost super agitat și eu atât de doborâtă fizic, încât n-am reușit să îl plimb așa cum îmi spunea mititelul de el, ba mai mult, l-am și repezit de câteva ori spunându-i gata, treci la somn, într-un final a adormit în suspine, iar eu cu spatele la el… Azi dimineață s-a așezat în fața ușii de la baie, uitându-se la mine cum ma spălam pe dinți, zâmbind cu bunătate, ca un om matur și mi-a spus Mo( așa mă alintă el) să știi că eu te iubesc enooolm dal enooolm să știi…

În momentul ăla am izbucnit în plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu de simțeam cum mi se frânge inima în bucăți…Și aș fi fost mulțumită nemărginit doar cu atât, cu vorbele alea dar, wait there’s more..În timp ce plângeam, l-am luat în brațe și i-am spus că-mi pare atât de rău, iar el îmi pupă efectiv lacrimile și mă mângâia pe obraz: Mami, o să tleacă, eu sunt aici.. Ce lecție de bunătate și iubire de la o mâna de omuleț! Mi-au dat lacrimile azi toată ziua așa din senin doar când îmi aduceam aminte, într-un supermarket cineva s-a oferit chiar să-mi aducă un șervețel.”, a povestit recent Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum au ajuns Daniel Buzdugan și Mihai Morar la Radio Zu: ”A zis că-și dă demisia, că nu mai poate suporta atmosfera”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel