Cum au ajuns Daniel Buzdugan și Mihai Morar la Radio Zu: ”A zis că-și dă demisia, că nu mai poate suporta atmosfera”

Data publicării:

Daniel Buzdugan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în ziua în care emisiunea matinală de pe Radio Zu a împlinit 14 ani.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar formează una dintre cele mai îndrăgite perechi de prezentatori de la noi din țară. Cei doi sunt la cârma unei emisiuni matinale de radio de ani buni de zile, iar publicul nu încetează din a-i urmări în continuare. Naturalețea, optimismul, dar și simțul umorului dezvoltat sunt principalele elemente care i-au făcut pe aceștia să cucerească imediat oamenii. Anul acesta, emisiunea care i-a consacrat pe Buzdugan și Morar împlinește 14 ani. Cu această ocazie, Daniel Buzdugan a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, ce face referire atât la prietenia strânsă dintre cei doi oameni de radio, dar și la debutul lor la Radio Zu.

„Acum 14 ani tipul ăsta de lângă mine a zis că-și dă demisia, că nu mai poate suporta atmosfera încordată care era acolo la celălalt radio, unde am început împreună matinalul. Eu am spus că n-am nicio problemă în a pleca încotro vedem cu ochii… Au urmat tot felul de discuții cu conducerea de atunci, am fost ademenit cu tot ce trebuie, ca să rămân, mi s-a pus în vedere că mă pun împotriva unui trust de presă mare și că nu pot să fac asta! Și totuși între un mare trust de presă și un om am ales cu inima, am plecat cu Mihai Morar și am făcut Radio Zu. Au trecut 14 ani și nu regret niciun moment că între un trust și un om am ales omul!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook. 

Daniel Buzdugan, dezvăluiri inedite despre viața sa. Cum și-a aflat omul de radio scopul în viață

Secretul longevității relației de prietenie dintre cei doi

Recent, Mihai Morar vorbea despre relația de prietenie ce-l leagă de Daniel Buzdugan, de ani de zile. Așadar, în opinia sa, secretul longevității este reprezentat de faptul că cei doi își dau întotdeauna spațiu unul altuia și nu își petrec timpul liber împreună, chiar dacă toată lumea se aștepta la asta.

"Cel mai mult a contat în anii ăștia spațiul pe care ni l-am dat fiecare! Chiar dacă poate acum 17 ani semănam mai mult unul cu celălalt și aveam preocupări mai apropiate, eram „oglinzi” eu și cu Buzdugan. În ăștia 17 ani fiecare dintre noi a acumulat alte experiențe.

Nu stăm bot în bot de dimineață și până seara, nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă. Că ne mai vedem în oraș, că mai dăm o tură cu bicicleta, da! Dar în afara emisiunii nu ne vedem și nu vorbim toată ziua! Nu suntem bot în bot!", a povestit Mihai Morar, pentru cancan.ro.

 

„Nu ne-am sugrumat, nu am fost posesivi unul cu celălalt”

"Asta a contat cel mai mult, faptul că deși ne-am dezvoltat diferit, am avut și alte proiecte, ne-am dat spațiu și ne-am respectat spațiul ăsta!

Deci cred că asta a contat cel mai mult, faptul că nu ne-am sugrumat, nu am fost posesivi unul cu celălalt: 'De ce te-ai dus, de ce ai făcut podcast, de ce te-ai dus și ai colaborat cu altcineva, de ce te-ai dus la un eveniment și nu m-ai luat și pe mine?' Știu o grămadă de cupluri în divertismentul românesc care au gelozii din astea. La noi nu a existat așa ceva!", a mai spus Mihai Morar, pentru sursa amintită.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, la un pas de a fi concediat de la Neftchi Baku, din cauza scandalului în care a fost implicat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel