Lili Sandu, confesiuni emoționante din viața de mamă: ”M-am ascuns în mașină și am plâns. Simt că pleacă de lângă mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Lili Sandu a vorbit despre viața de mamă și despre momentul în care l-a lăsat pe Thomas pentru prima dată la grădiniță.

Lili Sandu este extrem de atașată de Thomas, băiatul ei. Dacă perioadă postnatală a fost una extrem de grea pentru actriță, care nu se mai regăsea în propria persoană și care a fost foarte aproape de depresie, acum aceasta nu se mai poate despărți nicio clipă de copilul ei. Chiar dacă nu a împlinit deja vârsta de doi ani, vedeta a decis să își dea copilul la grădiniță, pentru a fi cât mai independent, spune ea. În acest sens, momentul în care și-a lăsat băiatul în fața instituției a fost unul extrem de dificil pentru artistă, care a și izbucnit în plâns.

„Lili încă merge la grădiniță și îl așteaptă pe Thomas acolo. Am fost amândoi în prima zi de grădiniță, nu am plâns sau cel puțin nu am văzut-o eu, că am lăsat-o acolo și am plecat la birou”, a spus iubitul lui Lili Sandu, potrivit ego.ro

„Nu știi tu, dar m-am ascuns în mașină și am plâns. E etapa aia când simți că e mare, că pleacă de lângă tine, că urmează să se ducă la școală la Harvard și după aia să se însoare. Am zis Harvard? Scuze. Tati a fost la ASE și el vrea ca Thomas să-i calce pe urme, dar eu aș vrea Harvard. Revenind însă în prezent, la grădiniță. Am plâns în prima lui zi de grădiniță și, da, recunosc, încă mă mai duc pentru că este superbă grădinița. Este în mijlocul pădurii și mă încarcă așa”, i-a răspuns aceasta.

Lili Sandu, ALIMENTUL pe care nu-l mănâncă niciodată: ”Am renunțat de tot”. Cum se menține actrița în formă

”Stau pe scări, în amfiteatrul lor”

După cum a dezvăluit recent în cadrul unui podcast, Lili Sandu a stat non-stop lângă Thomas, în primul an din viața acestuia. Tocmai din acest motiv, actrița este dependentă de prezența copilului ei. În acest sens, aceasta mărturisește faptul că are obiceiul să îl aștepte pe cel mic pe scări, până iese de la grădiniță.

„Am trecut de perioada de acomodare, dar îi place să știe că sunt acolo. Stau pe scări, în amfiteatrul lor, trimit email-uri, ascult păsărelele. Este minunat. Câteodată mai primesc și câte o sărățică. Ei gătesc acolo”, a mai povestit Lili Sandu.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Ce sfat are Lili Sandu pentru mămici

Acest lucru este ca o terapie pentru Lili Sandu, spune logodnicul ei, care petrece singură câteva ore în natură, cât timp băiatul lor este la grădiniță.

„Să știi că am observat o relaxare în ceea ce o privește pe Lili de când îl așteaptă pe Thomas la grădiniță. Are 4-5 ore dimineața de liniște în natură și este propriul ei tratament în fiecare zi”, a declarat și Silviu Tolu.

În acest sens, actrița are și un sfat pentru tinerele mămici. Aceasta spune că nu stă la grădiniță neapărat pentru cel mic, cât și pentru liniștea ei proprie.

„Fără glumă, chiar e minunat. Sfătuiesc mamele să-și ducă copiii la grădiniță și dacă locațiile sunt în natură să stea acolo câteva ore că vă deconectați de tot. Îți dai seama că am și eu nevoie de momentele mele de liniște, nu îți imagina că sunt mama aia care vrea să câștige locul I pe an, că sunt mamă eroină. Nu. Am nevoie să am și eu liniștea mea.”, a mai spus Lili Sandu.

Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și iubitul ei după ce au devenit părinți: ”Relația de cuplu nu mai există”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel