Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și iubitul ei după ce au devenit părinți: ”Relația de cuplu nu mai există”

Data publicării:
Captură video Youtube/ acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ acasă la Măruță

Lili Sandu a vorbit despre depresia postanată și despre cum i-a afectat relația cu iubitul ei.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani. Chiar dacă șansele să aducă pe lume un nou-născut pe cale naturală erau extrem de mici, minunea s-a întâmplat, spune vedeta. Însă, chiar dacă acest copil a fost extrem de așteptat pentru ea și pentru iubitul ei, depresia postnatală nu a ocolit-o pe vedetă. Aceasta a povestit în cadrul unui podcast faptul că nu se mai regăsea în propria persoană, se negljla extrem de mult, iar viața de cuplu era și ea inexistentă.

”Șansele erau 1% să pot avea un copil pe cale naturală, ne pregăteam de fertilizare in vitro, dar lucrurile s-au întâmplat de la Dumnezeu natural, ca o minune. Multe femei se feresc să vorbească despre asta, dar și despre depresia postnatală, pentru a nu fi judecate, dar e firesc. Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram.”, a povestit Lili Sandu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

”Mi-a lipsit faptul că nu am  mai fost la fel de apropiată de Silviu”

Mai mult, aceasta mărturisește faptul că a stat un an de zile continuu cu copilul ei, fără a-l lăsa prea mult în grija altcuiva. Lili Sandu recunoaște că a avut foarte mare noroc de sprijinul pe care i l-a acordat iubitul ei, pentru că, spune ea, majoritatea cuplurilor ajung să se despartă în această perioadă.

”Eu am stat cu Thomas non-stop timp de un an de zile n-a dormit fără mine. Nu plecasem nicăieri în această perioadă, chiar dacă veneau alții să ne ajute, eu voiam să fac tot, chiar dacă eram epuizată și nu mai aveam timp pentru mine. Mi-a lipsit faptul că nu am  mai fost la fel de apropiată de Silviu, dar m-a înțeles. Chiar dacă vine seara când doarme copilul și te ia puțin în brațe efectiv adormi. Se spune că în primul an de maternitate apare ruptura în cuplu, care poate duce apoi la divorț. Unii bărbați înțeleg, alții nu, dar e și copilul tău, nu doar al ei. Au fost multe momente în care ne-am certat, pentru că eram atât de dezechilibrată și irascibilă. Eu înainte dormeam cum trebuie, eram ordonată cu viața mea, mâncam foarte bine. Când a venit copilul, m-am dat peste cap...haos. Mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, era doar o femeie încercănată, care voia să facă ce e bine pentru copilul ei.”, a mai spus aceasta.

Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu s-au căsătorit: „Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat...”

Lili Sandu, adevărul despre refugiul în alcool

Chiar dacă, inițial, aceasta a declarat faptul că s-a refugiat în alcool, după ce a născut, acum clarifică situația, spunând faptul că a băut un pahar de vin pe zi, care este chiar recomandat de doctori și care nu se transmite în lapte.

”Eu nici măcar cafea nu am băut, după ce am născut. Totuși, un specialist spune că dacă vrei să bei un păhărel de vin în timp ce alăptezi, este ok. Am fost atât de cerebrală, încât tot singură mi-am revenit la normal, dar și cu ajutorul familiei.

Aveam nevoie de ceva care să împlinească la alt nivel. Eu și Silviu nu ne-am căsătorit încă. Pentru mine copilul a fost o renaștere. Mă iubesc mai mult acum.”, a mai spus Lili Sandu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel