Lili Sandu, apariție incendiară pe plajă. Cum arată vedeta în costum de baie, la 1 an de când a devenit mamă

Data publicării:

Lili Sandu a plecat într-o vacanță exotică alături de iubitul ei, modelul Silviu Țolu. Vedeta și-a expus formele perfecte pe plajele din Mykonos.

Lili Sandu a devenit mămică în luna august a anului trecut, la vârsta de 41 de ani. Vedeta a adus pe lume un băeiețel frumos și sănătos pe care l-a numit Thomas Jay.

Lili Sandu, probleme de sănătate din cauza dereglărilor hormonale: „Pre-menopauză la 29 de ani. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii”

La un an de când a devenit mamă, vedeta a revenit la silueta de fotomodel și face furori pe internet cu imaginile postate din vacanță. 


Recent, Lili și-a luat iubitul, fiul și părinții și au plecat cu toții într-o binemeritată vacanță în Grecia. Acolo, vedeta s-a răsfățat cu bucate alese și n-a ratat ocazia să își etaleze trupul perfect sculptat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

 

Cum a slăbit Lili Sandu

Vedeta s-a îngrășat 18 kilograme în timpul sarcini, dar pe care le-a dat jos destul de rapid. Chiar dacă nu a reușit să ajungă la sală, Lili spune că alăptatul a ajutat-o să slăbească. 

Lili Sandu, complet nemachiată. Cum arată vedeta fără „artificii”


„Ideea stă în felul următor și nu vă mint cu absolut nimic. Sunt foarte convinsă că alăptatul m-a ajutat foarte mult să slăbesc atât de repede. Eu nu am avut timp să ajung la o sală și nici nu m-aș fi dus pentru că mi-e teamă acum cu virusul. Ce m-a ajutat pe mine este că am revenit la intermitent fastingul pe care-l aveam dinainte să rămân însărcinată”, a spus Lili Sandu pe Instagram.


Chiar dacă nu se abține de la nimic, Lili Sandu are un program foarte bine pus la punct în ceea ce privește orele de masă. Aceasta ia micul dejun la ora 11.30, iar ultima masă este la ora 20.00. 


„Asta înseamnă că micul meu dejun e undeva pe la 11:30, ultima masă e pe la 19:30-20:00 că mai ronțăi ceva. Cam de patru luni am început să țin acest intermitent fasting. Mă ajută foarte mult. Dimineața mănânc fulgi de ovăz, cu semințe de in, lapte de migdale. La prânz mănânc fie o salată, fie un pește la cuptor. Seara tot la fel, ce mai gătește și mama... Ideea e că mănânc și nu sunt într-o dietă practic”, a dezvăluit vedeta cu ceva timp în urmp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel