Lili Sandu a trecut prin clipe de coșmar în vacanță: ”Nu mai vreau nimic de la viață, este ceva îngrozitor”

Data publicării:

Lili Sandu a trecut printr-o experință neplăcută în vacanța din Grecia.

Lili Sandu se află într-o vacanță de vis cu familia în Grecia, unde este însoțită, bineînțeles, și de băiețelul ei. Totuși, până a ajunge la destinația finală, vedeta a avut parte de câteva peripeții, care au făcut-o să se îndoiască, pentru o clipă, de minunățiile ce avea să le vadă mai târziu. Destinația de vacanță aleasă de cei doi îndrăgostiți este Spetses, o insulă extrem de bogată din Grecia. Problema este că aici se poate ajunge cu feribotul. Chiar dacă la început, părea o aventură ce merita trăită la maximum, pe parcurs s-a transformat într-un adevărat coșmar. Odată ajunsă la destinație, Lili Sandu a uitat complet de orele pierdute pe drum, pentru că peisajul era de vis.

„După un drum de aproximativ 12 ore, am ajuns în sfârșit în Spetses. Când a ajuns aici feribotul, cei care mă cunosc știu, după 12 ore, cu copilul care nu mai suporta, am zis că efectiv nu mai vreau nimic de la viață, că este ceva îngrozitor și am luat o trăsură, aici sunt vreo 7 taxiuri și când am început să mergem pe străduțe nu-mi venea să cred cât e de frumos. E superb și vila este este de vis. A meritat.

Am zburat din Atena o oră și jumătate și trebuia să luăm feribotul, am zis că o să fie superb. Am ajuns în port și trebuia să avem la ora 15, s-a anulat și a avut întârziere o oră. Am mai stat două ore pe drum și adunate, de când am plecat, sunt cam 12 ore, dar merită.”, a spus Lili Sandu pe instastory.

Lili Sandu, ALIMENTUL pe care nu-l mănâncă niciodată: ”Am renunțat de tot”. Cum se menține actrița în formă

Lili Sanu, confesiuni emoționante din viața de mamă

Lili Sandu este extrem de atașată de Thomas, băiatul ei. Dacă perioadă postnatală a fost una extrem de grea pentru actriță, care nu se mai regăsea în propria persoană și care a fost foarte aproape de depresie, acum aceasta nu se mai poate despărți nicio clipă de copilul ei. Chiar dacă nu a împlinit deja vârsta de doi ani, vedeta a decis să își dea copilul la grădiniță, pentru a fi cât mai independent, spune ea. În acest sens, momentul în care și-a lăsat băiatul în fața instituției a fost unul extrem de dificil pentru artistă, care a și izbucnit în plâns.

„Lili încă merge la grădiniță și îl așteaptă pe Thomas acolo. Am fost amândoi în prima zi de grădiniță, nu am plâns sau cel puțin nu am văzut-o eu, că am lăsat-o acolo și am plecat la birou”, a spus iubitul lui Lili Sandu, potrivit ego.ro

„Nu știi tu, dar m-am ascuns în mașină și am plâns. E etapa aia când simți că e mare, că pleacă de lângă tine, că urmează să se ducă la școală la Harvard și după aia să se însoare. Am zis Harvard? Scuze. Tati a fost la ASE și el vrea ca Thomas să-i calce pe urme, dar eu aș vrea Harvard. Revenind însă în prezent, la grădiniță. Am plâns în prima lui zi de grădiniță și, da, recunosc, încă mă mai duc pentru că este superbă grădinița. Este în mijlocul pădurii și mă încarcă așa”, i-a răspuns aceasta.

Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și iubitul ei după ce au devenit părinți: ”Relația de cuplu nu mai există”

”Stau pe scări, în amfiteatrul lor”

După cum a dezvăluit recent în cadrul unui podcast, Lili Sandu a stat non-stop lângă Thomas, în primul an din viața acestuia. Tocmai din acest motiv, actrița este dependentă de prezența copilului ei. În acest sens, aceasta mărturisește faptul că are obiceiul să îl aștepte pe cel mic pe scări, până iese de la grădiniță.

„Am trecut de perioada de acomodare, dar îi place să știe că sunt acolo. Stau pe scări, în amfiteatrul lor, trimit email-uri, ascult păsărelele. Este minunat. Câteodată mai primesc și câte o sărățică. Ei gătesc acolo”, a mai povestit Lili Sandu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel