Lili Sandu a izbucnit în lacrimi din cauza fiului său. Ce i-a spus micuțul Thomas: „Simteam cum mi se frânge inima în bucăți”

Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns din cauza fiului său.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani. Chiar dacă șansele să aducă pe lume un nou-născut pe cale naturală erau extrem de mici, minunea s-a întâmplat, spune vedeta. Aceasta este în culmea fericirii de când l-a adus pe lume pe micuțul Thomas.

În urmă cu câteva ore, vedeta a povestit pe rețelele de socializare cum a reușit fiul său să o emoționeze până la lacrimi. 

Lili Snadu: „În momentul ăla am izbucnit în plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu”

„Azi dimineața am trăit unul din momentele acelea de care am auzit înainte sa devin mama ( au existat și altele dar parca azi a fost la un alt nivel), iubirea suprema și necondiționată..După o noapte in care Thomas a fost super agitat și eu atât de doborâtă fizic încât sa îl plimb așa cum îmi spunea mititelul de el Ba mai mult l am și repezit de câteva ori spunându-i gata treci la somn, intr un final a adormit in suspine iar eu cu spatele la el… Azi dimineața s-a asezat in fata ușii de la baie uitându se la mine cum ma spălam pe dinti, zâmbind cu bunătate ca un om matur și mi-a spus Mo ( așa ma alinta el) sa știi ca eu te iubesc enooolm dal enooolm sa știi… In momentul ăla am izbucnit in plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu de simteam cum mi se frânge inima in bucăți…Și as fi fost mulțumită nemărginit doar cu atât, cu vorbele alea dar, wait there’s more..In timp ce plângeam l am luat in brațe și i am spus ca mi pare atât de rău iar el îmi pupa efectiv lacrimile și ma mângâia pe obraz : Mami o sa tleaca, eu sunt aici.. Ce lecție de bunătate și iubire de la o mâna de omuleț! Mi au dat lacrimile azi toată ziua așa din senin doar când îmi aduceam aminte, intr un supermarket cineva s a oferit chiar sa mi aducă un șervețel, a povestit Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Lili Sandu, adevărul despre imaginile cu burtica de gravidă

În urmă cu câteva zile, Lili Sandu a ajuns în atenția tuturor, după ce a declarat în mediul online faptul că este însărcinată cu al doilea copil. Actrița a stârnit zeci de reacții pe Instagram, fiind, de asemenea, și subiectul de discuție al primelor pagini. Totuși, la câteva ore după ce a dat vestea cea mare, vedeta a spus faptul că a fost vorba doar despre o glumă, pe care i-a făcut-o fiului său, iar în realitate nu așteaptă un copil și nici nu plănuiește asta, prea curând.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut. Dr. Cristian Andrei, reacție dură: "Nu toate mamele pățesc așa ceva”

”Voiam să vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele pe care mi le-ați trimis astăzi, nu sunt însărcinată. A fost o glumă, pe care i-am făcut-o lui Thomas, îi citeam povestea cu peștișorul de aur și, la un moment dat, l-am întrebat ce și-ar dori să îi aducă peștișorul și el a zis că vrea o surioară și atunci am făcut o exemplificare, deci nu sunt însărcinată, nu avem în plan acest lucru.”, a spus Lili Sandu pe Instagram, dorind să clarifice situația.

Citește și: Lili Sandu, confesiuni emoționante din viața de mamă: ”M-am ascuns în mașină și am plâns. Simt că pleacă de lângă mine”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel