Lidia Fecioru, LEAC pentru stres: Este bine să facem aceste exerciții

Data publicării:
Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, care duce la prevenirea îmbolnăvirii organelor interne.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, unde a dezvăluit un remediu minune, care duce la îndepărtarea stresului, a stărilor de supărare, dar previne și îmbolnăvirea organelor interne.

"Este un fel de exercițiu, pe care putem cu toții să-l facem, cu ambele noastre mâini. Degetul mare ține de griji și de durerile de stomac. Când suntem îngrijorați, când trecem printr-o perioadă de stres, de răspundere ne ia durerea de stomac. Grija și stresul sunt degetele mari. Acest exercițiu este de la chinezi, din tratamentele chinezești. Se strânge degetul bine și îl putem lăsa așa 3-4 minute și de la o mână, și de la cealaltă.

Degetul arătător îl folosim atunci când avem frici și mai ține de tot ce înseamnă rinichi și sistemul urinar. Același lucru facem, ținem degetul strâns, pentru 3-4 minute și când ne obosește mâna, facem la celălalt deget.", a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Remediul pentru celelalte organe interne

"Degetul mijlociu este când avem supărarea aia, răbufnirea puternică și ține de ficat și pancreas. Același lucru, când simțim această stare, este bine să facem acest exercițiu al degetelor, pentru a preveni durerea pancreasului și a ficatului.

Inelarul este pentru oamenii care sunt depresivi, când moarte cineva, suntem în doliu, ține de intestinul gros și de plămâni. Trebuie făcut același lucru.

Degetul mic este când avem suferința căreia nu-i dăm nicio explicație, avem o stare de disconfort, nu ne simțim bine și ține de intestinul subțire și inimă. Când trecem prin aceste stări, este bine să facem aceste exerciții, pentru a preveni îmbolnăvirea organelor din interior.", a mai spus ea.

Lidia Fecioru, pilda zilei

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Lidia Fecioru a spus și pilda zilei.

"Se spune că dacă cineva nu ți-a îndreptățit așteptările, nu te supăra pe el, așteptările erau ale tale, nu ale lui. Niciodată să nu râdem de trecutul nimănui, pentru că noi nu ne cunoaștem viitorul. 

Chestia asta e ca la bancă. Banca îți dă umbrela, când e soare afară , ți-o cere înapoi, când plouă. Așa e și cu așteptările, nu trebuie să așteptăm de la nimeni nimic. Trebuie să ne trăim viața noastră, să încercăm să ne iubim noi pe noi. Nimeni nu trebuie să deducă ce vrem noi, de fapt. Toate trebuie păstrate în cap, acolo nu le vede nimeni.", a spus Lidia Fecioru.

 

Citește și: Lidia Fecioru, LEAC pentru hipertensiune: „Este un panaceu pe care trebuie să-l avem în casă”

Lidia Fecioru, băutura MINUNE din frunze de morcovi: Este bun mai ales pentru cei care au trecut prin COVID



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel