Lidia Fecioru, LEAC pentru hipertensiune: „Este un panaceu pe care trebuie să-l avem în casă”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul pentru hipertensiune. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit ce beneficii are meiul pentru sănătate.

 

''Meiul este un panaceu pe care trebuie să-l avem în casă şi din când în când să ne facem câte o mâncărică de mei.

Dacă vrem să îndepărtăm riscul infarctelor, să ajutăm la tratarea şi vindecarea anginei pectorale, se fac cure cu mei.

Se iau 3 linguri de mei, se prăjesc puţin, se toarnă 130 ml de apă, se amestecă până dispare toată apa şi împărţim în 4 părţi.


Mâncăm câte o lingură la ora 8:00 dimineaţa, la ora 12:00, la ora 16:00 şi la ora 20:00. 

Cura de tratament nu trebuie ţinută mai puţin de o lună. E bine dacă o repetăm la câteva luni.

Acest tratament este bun şi pentru hipertensiune, dar şi pentru hemoroizi. Se poate mânca acest tratament şi pentru curele de slăbire. Se spune că 100 de grame de seminţe nu au mai mult de 100 kcal. În acelaşi timp, este foarte bogată în proteine. Meii vindecă foarte bine şi rinichii.

Putem pune meiul şi la fermentat, fiind foarte bună pentru cei care au diabet. Nu în ultimul rând, este hipoalergenică. ", a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Lidia Fecioru, leac minune pentru imunitate: „Poate trata inclusiv bronşita”

Într-o altă ediție a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul minune pentru imunitate și nu numai. 


"Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament. Se pune 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi şi 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate la un loc şi se iau trei linguri pe zi.


În primul rând, creşte imunitatea şi în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita. Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. Acesta se face timp de 14 zile. Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse. Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

 

Ceaiul care a ajutat-o să slăbească


Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de vis. Bioenergoterapeutul a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D unde a dezvăluit care este regimul ei alimentar și care sunt ceaiurile pe care le consumă zilnic. 


„Când am slăbit 30 de kilograme am ținut un regim și de atunci mâncarea mea sănătoasă a devenit un stil de viață. Nu țin dietă, am zile când mănânc și mănânc și zile când nu mănânc nimic. Eu beau ceai de pelin, de frunze de dafin și mă răsfăț și cu ceaiuri florale”, a explicat Lidia Fecioru, la Kanal D. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel