Lidia Fecioru, leac pentru refacerea vaselor de sânge după un accident vascular: „Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi”

Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac extrem de bun pentru persoanele care au suferit un accident vascular.

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac extrem de bun pentru anumite probleme de sănătate, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3. Așadar, persoanele care au suferit un accident vascular au nevoie de un leac pentru refacerea vaselor de sânge, iar specialista deține „băutura” minune. Aceasta se prepară rapid și ai nevoie de doar două ingrediente.

"O să vedem cum se face tinctură de castan, pentru că după un accident vascular sau un accident ischemic, în terapie este foarte bună floarea și coaja de castan.

Se iau florile dintr-un castan înflorit, le uscăm și coaja, după ce se usucă, o strângem şi o punem într-un borcan. Trebuie 10 grame de plantă uscată, de coajă cu floare la un loc, se pun acolo cu vreo 40 de grame de alcool de 40 de grade.

Se lasă să stea la întuneric 10 zile, după care punem amestecul într-o sticluță închisă la culoare și se bea câte o linguriță foarte mică (10 picături).

Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.

Aceste picături din tinctură de castan se pot lua şi pe o perioadă mai lungă, pentru că ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Uleiul de coriandru, leac pentru mai multe afecțiuni

În cadrul altei ediții a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile neștiute ale uleiului de coriandru. Acesta nu tratează o anumită afecțiune, ci mai multe probleme de sănătate, spune specialista. Îl putem folosi când suntem răciți, când avem anumite răni ce s-au infectat, dar și în cazul nasului înfundat. Nici acesta nu este greu de preparat, iar când vine vorba de administrarea sa, Lidia Fecioru spune că o putem face în mai multe feluri. Fie că-l bem simplu, în apă sau în ceai, beneficiile sale vor fi aceleași.

„E un sfat mai mult decât un leac. Poate că oamenii, mulţi, ştiu, dar care nu ştiu să îşi noteze acum. O să vorbim despre uleiul de coriandru. Uleiul de coriandru, poate că puţină lume ştie, e foarte bun antiviral, antistafilococic. Aşa că să îl folosim atunci când avem răni infectate. Cum sunt eu acum răcită, spray-ul meu de nas este cu ulei de coriandru.

Se pune 1,6% alcool şi se pune la macerat, iar când se termină, după zece zile, punem din ochi o cantitate, că nu trebuie să avem o cantitate anume, pentru că acel alcool îl amestecăm cu grăsime şi facem un preparat. Şi ungem nasul cu un beţişor, ungem pe rănile care sunt infectate. Sparge membrana bacteriană.

Este foarte bun când sunt infecţii intestinale, îl putem bea în ceai sau, dacă suportăm, îl bem aşa şi apoi bem apă după el. Poate vindeca inclusiv salmonella", a explicat Lidia Fecioru.

Pe aceeași temă: Lidia Fecioru, motivul incredibil al divorțului: „Atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc”. Dieta prin care a slăbit 30 de kilogrameGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 12 iun 2023, 07:30 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience