Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit ce lucruri nu trebuie dezvăluite nimănui, nici măcar prietenilor. 

Lidia Fecioru a explicat care sunt lucrurile pe care nimeni nu trebuie să le știe niciodată despre tine. Bionergoterapeutul susține că pot să se schimbe energiile karmice și să atragi ghinionul în viața ta.

Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii

Lidia Fecioru este cunoscută pentru sfaturile și leacurile prețioase pe care le dezvăluie oamenilor. Și de data aceasta specialista a enumerat lucrurile pe care nu trebuie să le vorbești niciodată cu nimeni, nici măcar cu prietenii.

 „Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi.

Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea. Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă. Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie. Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse,  conform antena3.ro. 

Lidia Fecioru susține că nu este bine să îți vorbești de rău copilul sau partenerul în fața altor persoane. Acest lucru poate să atragă ghinionul în viața ta.

„Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa. Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta.

De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta”, a completat Lidia Fecioru.

Nu trebuie să vorbești cu alți oameni despre prietenii tăi

 „Este interzis. Nu trebuie să discuţi cu prietenele tale sau cu o altă prietenă a ta despre o a treia altă prietenă a ta, care, de fapt, nu e prietenă şi cu cealaltă”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a mărturisit că nu este bine să vorbești despre relația pe care o ai tu cu partenerul tău, fie ea una bună sau rea.

 „Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului. Prietenele tale nu trebuie să ştie despre asta. Este posibil ca această informaţie, intenţionat sau nu, să se răspândească şi să îţi păteze reputaţia. Ca să nu puteţi fi şantajate, e bine să vă ţineţi limba. Sunt femei şi bărbaţi care se duc cu secretul lor în pământ şi nu îl află nimeni niciodată”, a afirmat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele”

„În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul despre bani, iar dacă ai discuţii cu prietenele, cu atât mai mult. Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele. E simplu. E alegerea voastră să staţi lângă o cicălitoare, să ştiţi că e bârfitoare şi totuşi să o aveţi lângă voi”, a încheiat Lidia Fecioru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 iun 2023, 07:15 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience