Lidia Fecioru, leac pentru persoanele care se confruntă cu pierderi urinare: ”Este recomandat să nu o consumăm rece”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit o nouă băutură pentru persoanele cu anumite probleme de sănătate. 

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, unde a prezentat un nou leac destinat femeilor. De data aceasta, specialista a dezvăluit băutura minune pe care trebuie să o consume persoanele care se confruntă cu pierderi urinare, „vedeta” fiind nimeni altul decât meiul. Întreaga soluție se prepară extrem de ușor și trebuie consumată de trei ori la rând, recomandă Lidia Fecioru.

"Într-un borcan de 700 de grame punem nouă linguri se semințe, le spălăm bine și turnăm deasupra apă fierbinte. Acoperim cu o păturică și o lăsăm să stea cam patru ore.

După acest timp trecem prin sită, iar apa care rezultă din această infuzie o bem. Împărțim cantitatea astfel încât să avem pentru trei seri la rând. E bine să o păstrăm la frigider, dar este recomandat să nu o consumăm rece ci să fie la temperatura camerei. 

Ajută foarte bine. Meiul este minunat", a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii.

VEZI și: Fructul care te scapă de cârcei și de senzația de „picioare grele”. Lidia Fecioru: "E cel mai simplu leac. În plus, miroase şi frumos”

Leac pentru gastrită

În cadrul altei ediții a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, de data aceasta, destinat persoanelor care se confruntă cu gastrita. Este vorba despre o băutură extrem de simplă, care nu necesită niciun fel de preparare. Concret, tot ce trebuie să faci, dacă te regăsești în această categorie, este să bei apă caldă și să stai întins pe pat, recomandă Lidia Fecioru.

"Mă gândeam că vine perioada de toamnă și foarte multă lume suferă de gastrită, o hiperaciditate.  Există gastrita atrofică foarte puternică și cei care au această problemă ar fi bine să-și înceapă dimineața cu o cană sau cu un pahar de apă caldă, nu călâie, ci caldă, ca atunci când bem un ceai. Trebuie să fie apă curată, caldă, fără nimic în ea și apoi să mai avem posibilitatea să stăm întinşi încă 10 minute pe partea dreapta.

Această apă caldă va ajuta stomacul să fie curățat de acea mucoasă acidă care se creează peste noapte și atunci stomacul nostru va începe să producă un suc gastric normal.  Putem face această procedură o perioadă mai lungă, pentru că ea ne va ajuta foarte mult și la digestie și la mirosul neplăcut din gură care apare dimineaţa.  Şi acest miros vine tot din cauza hiperacidității stomacale", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în altă emisiuni de pe Antena 3.

Citește și: Cum poți atrage mereu banii în portofelul tău. Lidia Fecioru: „Am făcut și eu asta. Apoi au tot venit bani”

Leac pentru durerile articulare

Și, pentru că sezonul rece și-a intrat recent în drepturi, Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul altei ediții a emisiunii Adevăruri ascunse un leac excelent pentru durerile articulare. Soluția obținută se aplică simplu pe părțile unde persistă aceste dureri și se lasă timp de câteva ore să acționeze. 

"Pentru astăzi am o reţetă pentru durerile articulare, pentru că tot vine iarna şi încep să ne doară articulaţiile. Reţeta este foarte simplă. Avem nevoie de o lingură de făină de muştar, o lingură de apă, una de miere şi una de sare. Amestecăm bine, bine şi punem acest unguent pe articulaţii. Învelim cu o folie de plastic şi punem apoi un fular. Stăm aşa aproximativ două ore. Pişcă puţin. Putem face acest tratament timp de o săptămână.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel