Lidia Fecioru, leac pentru persoanele care se confruntă cu dependența de alcool: „Este praful magic”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac excelent pentru persoanele care vor să scape de consumul de alcool regulat.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, un nou leac. De data aceasta, nu este vorba despre anumite simptome și răceli de sezon, ci este vorba despre un praf pe care trebuie să-l consume persoanele care se confruntă cu o dependență de alcool. Acesta este obținut dintr-o plantă pe care toată lumea o are la îndemână și poate fi integrat în orice băutură sau chiar fel de mâncare, spune Lidia Fecioru.

"Atunci când înflorește nucul, strângem floarea de la el, care seamănă cu o omidă, o lăsăm la uscat și o zdrobim până se transformă în praf.

Consumăm în fiecare zi din acest praf. Poate fi amestecat în ceai, în ciorbă, în orice.

Este praful magic. Nu trebui consumat foarte mult, o singură linguriță este suficient. Nucul conține iod și nu este recomandată să luăm o doză prea mare", a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Avertismentul Lidiei Fecioru pentru tineri

Lidia Fecioru a fost recent prezentă și în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit lecția pe care a învățat-o ea odată cu trecerea anilor, lecție pe care spune că o vor experimenta, la un moment sau altul din viață, toți tinerii. Este vorba despre cuvintele „sfinte” pe care le spune orice mamă, care deși nu sunt ascultate la momentul potrivit, vor ajunge să fie adevărate mai devreme sau mai târziu.

„Noi toți spunem și eu spun, la rândul meu,  la 60 de ani, spun: „Doamne, câtă dreptate avea mama”, nimic nu trece, totul este repetitiv în ani, în timp, totul se repetă și niciodată nu este diferit. Voi o să spuneți „Doamne, câtă dreptate avea mama”. Când ea spune că trebuie să te căsătorești, să-ți faci o familie, tu îi zici că nu e timpul, că vrei carieră, iar când ajungi la 40 de ani, vezi că nu mai poți să faci un copil, te chinui, te străduiești, mulți bani și te întorci și spui „Doamne, câtă dreptate avea mama. Niciunei generații nu îi lipsește această frază”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea Pastila de Frumusețe, prezentată de Andreea Cercel.

Citește și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Cum reușește mereu să aibă o energie bună

Un alt secret dezvăluit de aceasta în cadrul aceleiași emisiuni este secretul pentru o energie pozitivă. Chiar dacă viața îți scoate în cale adesea fel de fel de obstacole, este bine ca tu să nu te blochezi niciodată în ele, spune Lidia Fecioru, care se ghidează zilnic după acest principiu de viață. Acest lucru nu doar că o ajută să scape de energiile negative, dar o ajută și să evolueze. 

„Eu am energie bună pentru că nu mă blochez în lucrurile mici. Dacă ieri am avut o zi proastă și poate nu mi-a mers ceva ce mi-am pus eu în plan sau dacă am fost refuzată cu ceva, eu nu stau acum să plâng 100 de ani că vezi Doamne ce fac eu, am dat greș. La institutul creierului, la Moscova, la facultate, aveam o profesoară care spunea așa: „Eu întotdeauna voi paria pe copiii care iau și câte o nota 2, nu numai pe cei de nota 10. Spunea că cel care ia și 2, acela mereu își va îndrepta nota, adică el mereu va fi inventiv, va vrea să miște, unul de nota 10, când va lua un 2, s-a dărâmat. Am învățat chestiunea asta, e o formă de viață până la urmă.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Lidia Fecioru, extrem de afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina: „Mă doare sufletul. Nepoata mea luptă în armata ucraineana” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel