Lidia Fecioru, leac pentru insomnie: "Vorbim de o băutură miraculoasă”. Cele două ingrediente simple de care ai nevoie

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru propune un o combinație aromată, dar în același timp plină de nutrienți, despre care spune că ar putea ajuta în problemele circulatorii, dar și în cele legate de somn.

Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, acolo unde a dezvăluit cum se prepară leacul pentru insomnie. Potrivit bioenergoterapeutului, ai nevoie doar de banană și scorțișoară pentru a prepara această băutură miraculoasă. 


Lidia Fecioru: "Un pahar, cu 30-60 de minute înainte de a te culca"


"Vorbim de o băutură miraculoasă cu banană cu scorțișoară, care e și foarte bună pentru că banana și cu scorțișoara la un loc sunt foarte gustoase.


Banana are calciu, magneziu și fosfor. Calciul este pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ne ajută pentru tot ce înseamnă circulația periferică. 

Plus că e foarte bun acest amestec, pentru că reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun. 

În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au insomnii, care au probleme de stres. Se prepară simplu: la un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat. 

Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. 

Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce.

Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel