Lidia Fecioru, LEAC pentru energiile negative: "Dacă nu ne curățăm energetic, ne putem îmbolnăvi"

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit câteva modalități prin care putem scăpa de energiile negative.

Lidia Fecioru a dezvăluit metodele prin care putem să scăpăm de energiile negative, pentru că, spune ea, aceste stări rele pot fi preluate din extrem de multe lucruri din jurul nostru, fie că ne dăm sau nu seama. De asemenea, bioenergoterapeutul spune că primele schimbări trebuie să apară chiar la nivelul înfățișării noastre și în dialogul cu persoanele din jur.

''Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine.

E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ dăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine. Dacă nu ne curățăm energetic ne putem îmbolnăvi. Este foarte important să curățăm chakra vorbirii adică tiroida, trebuie să avem curajul să o deblocăm.",a dezvăluit Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro

Ce trebuie să faci dacă vrei să fii fericit

Lidia Fecioru oferă și câteva metode prin care putem îndepărta complet energiile negative. Plantele, spune ea, reprezintă cea mai bună variantă.

"Tiroida se blochează cu orice gând, orice suferință neîmpărtășită. Se spune că dacă vrei să fii fericit în viață și să pornești pe un drum, să o faci cu fața fericită, nu poți să intri cu fața supărată într-o viață pe care vrei să o începi.

Curățarea energiilor se face cu plante foarte puternic mirositoare. Spuneam de dafin, să ardem frunzele în casă și să afumăm, să scriem mesaje pe frunze de dafin și să le dăm foc, cimbru, mentă, salvie, coji de lămâie/portocală.

Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi.", a mai dezvăluit ea. 

Leac pentru parodontoză. Lidia Fecioru: „Se face un ceai dintr-o lingură de plante”

Râsul vindecă energiile negative

O altă modalitate prin care putem căpăta o stare bună de spirit este râsul, dezvăluie bioenergoterapeutul. De asemenea, este bine să ne scriem toate gândurile negative pe o foaie, după care să o ardem. Mai întâi trebuie citit textul cu voce tare, avertizează Lidia Fecioru.

"Putem face acest lucru și în dreptul aparatelor electronice. Se poate bate o tobă, putem pune muzică în surdină, dar nu deranjantă urechilor.

Râsul, dansul, muzica, să scriem bileţele. Să scriem tot ce ne deranjează şi după aceea îi dăm foc la hârtie. Îi dăm foc să ardem forma de energie.

E bine să o şi citim cu voce tare. În timpul acela se arde o lumânare. Chestiile astea de curăţare trebuie să fie o formă de comandă, nu de rugăminte. Cei care stau înconjurați de hârtii pe birou sunt încărcați foarte negativ'.' a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum vindeci karma familiei. Lidia Fecioru: Este ca un blestem. Nimic nu e întâmplător



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel