Cum vindeci karma familiei. Lidia Fecioru: Este ca un blestem. Nimic nu e întâmplător

Data publicării:
Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum poți dizolva karma familiei dar și cum te poate afecta moștenirea energetică lăsată de părinți. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea „Adevăruri ascuse”, de la Antena 3, unde a vorbit despre karma familiei și despre cum poți opri efectul negativ al acesteia. 


"Atunci când ne naştem avem karma noastră individuală, dar venim şi cu încărcătura energetică a familiei. De la începutul vieţii vedem care sunt problemele. Începem să vedem ce se repetă în viaţă. 

Sunt oameni care nu ies din neajunsuri sau nu le merge într-o afacere. Unii au boli destul de grave. Vedem certuri în familie şi vedem şi ce se întâmplă şi la părinţii nostri. Undeva nu se învaţă o lecţie.

Dacă părinţii tăi au fost răi, tu încearcă să nu fi la fel. Cumva să întrepţi această povară a karmei. Undeva tu trebuie să îndrepţi. Trebuie să iubeşti.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru: Exact cum avem ADN-ul, aşa este şi karma. 

 

"Multă lume ignoră aceste lucruri. Noi nu putem facem în locul nimănui nimic. Eu cred că dacă lumea ar percepe aceste lucruri şi ar funcţiona puţin mai bine pe aceste principii ale Universului, ar fi mai bine. Toate vin înapoi. Forţa bumerangului este mare. Exact cum avem ADN-ul, aşa este şi karma. 

Noi le moştenim, însă este important să schimbăm ceva în viaţa noastră. De pildă, oamenii care percep această karmă sunt puţin mai evoluaţi. Au altă formă de energie. De multe ori, ne vedem după comportament. 

Dacă comportamentul este puţin mai agresiv, ar fi bine să nu mai fim aşa. Putem să ne reeducăm. Nimeni nu o poate face în locul nostru. Ar fi bine să putem să ajutăm pe cineva în aşa ceva. Nu trebuie să repetăm greşelile familiei. 

De pildă, de foarte multe ori ne trezim că ne rugăm pentru aproapele nostru. Noi ne rugăm instinctual. Simţim că are nevoie de rugăciunea noastră. Este ca o protecţie.

Înainte, părintele îşi închina copilul atunci când acesta pleca de acasă. Deci, părintele încerca să transmită o karmă bună copilului. 

Totodată, există familii unde tatăl era alcoolic şi atunci copiii au moştenit forma de agresivitate, dar şi partea alcoolică şi le fac viaţa părinţilor un calvar. Trei generaţii sunt identice.

 


Lidia Fecioru: "Să învăţăm copiii să iubească şi să nu fie răzbunători"

Dacă avem un partener agresiv, trebuie să ne protejăm copiii de karma pe care o pot moşteni. Să ne învăţăm copiii să iubească şi să nu fie răzbunători. Dacă vom alimenta acest lucru, vom duce aceeaşi karmă mai departe. 

Cineva duce mai departe această karmă. Noi nici nu putem interveni să curăţăm, ci putem doar să-i învăţăm pe alţii să o facă. 

De exemplu, ne place să câştigăm bani şi de la un moment dat nu mai câştigăm nimic. Se blochează totul. Noi când suntem în euforia câştigului, uităm să mulţumim şi să fim recunoscători Universului. Chestia asta tot karmic vine. Ne întrebăm de ce noi. Trebuie să vedem ce a fost în trecut. 

Karma este ca un blestem. Mai este şi karma colectivă. Atunci când oamenii merg în vacanţă şi mor într-un accident împreună. Acolo este karmă colectivă. Nimic nu este întâmplător. Şi dacă mergi pe drum şi ai scăpat la un centimetru de moarte, la fel. De aici, oamenii se schimbă. Devin mai buni. 

Nimic nu-i întâmplător. Sus se face o triere. Noi putem regla pe parcursul vieţii lucrurile. Putem curăţa pentru copiii noştri, pentru a nu moşteni karma părinţilor noştri. 

Problema este că de foarte multe ori, oamenii trebuie să reacţioneze conform instinctului lor. Să-şi asculte instinctul. Cu toţi primim informaţii instinctual. Să le primim şi acceptăm.

Atunci când se nasc copiii cu probleme, ei sunt cei care curăţă karma neamului. Vindecă de egoism şi minciună. Ei cer doar iubire şi atât. Ei vindecă un neam întreg.", a mai spus Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel