Lidia Fecioru, leac pentru durerea de pancreas. Ai nevoie doar de un ingredient: „Acționează instantaneu”

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, de data aceasta destinat persoanelor care se confruntă cu dureri de pancreas. 

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3. De data aceasta, soluția este destinată persoanelor care se confruntă cu dureri de pancreas, spune specialista. Tot ce ai nevoie sunt câteva semințe de in, care, puse la fiert, rezultă această pastă minune care te poate scăpa de dureri. Acest leac trebuie să fie administrat în funcție de cât de mare e durerea și cât de mult persistă aceasta.

"O rețetă foarte interesantă pentru momentele în care pancreasul nostru își face de cap. E bine să-l ajutăm, iar leacul acesta acționează instantaneu. 

Într-un ibric punem jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in. Amestecăm bine și le lăsăm să fiarbă la foc mic. 

Apoi le scoatem. Se va forma o paste moale. Trebuie să o bem o singură dată. Dacă pancreasul ne doare mai multe zile, e bine să repetăm procedeul de două, trei ori pe zi", spune Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO

Leac pentru durerile în gât

Și, pentru că suntem în plin sezon rece, specialista a dezvăluit în cadrul altei ediții al aceleiași emisiuni un leac excelent pentru persoanele care se confruntă cu durerile în gât, primele semne pe care le resimțim în momentul în care ne confruntăm cu o răceală. Poate fi de folos atât copiilor, cât și adulților, spune Lidia Fecioru.

„Că tot e perioada răcelilor, mă gândeam să vă dau un leac pentru angină şi amigdalite. 

Amigdalita se poate trata foarte repede, în timp de 24 de ore, dar e bine în primele 24 de ore, cum apar acele bubiţe, să luăm măsuri.

Se întâmplă atunci când copilul ne spune că-l zgârie pe gât şi atunci începe să aibă gâtul roșu. Iar reţeta următoare putem să o facem şi noi, oamenii mari, dacă avem nevoie.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul altei ediții Adevăruri ascunse.

VEZI și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Leac cu sfeclă roșie, pentru durerile în gât

Așadar, tot ce ai nevoie este o sfeclă roșie, dar și oțet, care trebuie să stea împreună, amestecate, timp de câteva ore. Leacul nu se bea, ci este necesar să faci gargară cu soluția obținută. Acest ritual trebuie repetat de mai multe ori, dezvăluie specialista, care garantează faptul că durerile vor trece rapid.

„Luăm o sfeclă roșie, o dăm prin răzătoarea aceea mărunțică și, la un pahar de sfeclă rasă punem o lingură de oțet de 9%. O acoperim bine și o ținem patru ore undeva la întuneric, la temperatura camerei.

După cele patru ore, stoarcem sucul de sfeclă și facem gargară cu acel suc din sfeclă cu oțet. Şi trece foarte bine.

E bine să se facă gargara la un interval de două ore şi jumătate", a spus bioenergoterapeutul, pentru sursa menționată.

Citește și: Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel