Lidia Fecioru, despre mantrele vindecătoare. Ce trebuie să rostim pentru a ne vindeca de anumite afecțiuni

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutului Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt mantrele pe care trebuie să le rostim pentru a ne vindeca de anumite boli și afecțiuni.

 

 

 

Invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", de pe Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru  a vorbit despre formulele pe care trebuie să le rostim atunci când vrem să ne vindecăm de anumite afecțiuni.

"Atâta timp cât noi lăsăm agresiunea asta care ne invadează în interior să crească în amploare, cea mai bună mantră pe noi este Rugăciunea inimii. Este atât de la îndemână și atât de aproape pentru fiecare. Tot timpul spunem "Doamne Iisuse Hristoase, miluește-ne pe noi, păcătoșii".

E cea mai scurtă mantră, cea mai reușită, cea mai puternică și cu ea mă pot ruga nu numai pentru mine, ci și pentru aproapele meu. Ce e mai apropiat de inimă?

Să nu lăsăm agresiunea asta să ne invadeze foarte adânc în interior pentru că nu ne va lăsa să iertăm (...) Dacă vrem să ieșim dintr-o stare pesimistă este bine să descărcăm aceasta stare care se menține și să cântăm ceva.

Ce să nu spui niciodată unui adolescent care suferă din dragoste. Lidia Fecioru explică: "E foartă importantă chestia asta"

 

Să ne schimbăm, totuși, melodia pe care o ascultăm pentru că ne amintim de la Adam și Eva totul și în loc să ieșim din marasmul acela, mai tare ne scufundăm. , a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a precizat și unde trebuie ținută mantra dacă este scrisă pe o foaie de hârtie.

"E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.

Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.", a mai spus Lidia Fecioru, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Adevăruri ascunse".

Uleiul de rozmarin, leac pentru picioarele umflate. Lidia Fecioru: „Masajul se face seara, înainte de culcare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel