Ce să nu spui niciodată unui adolescent care suferă din dragoste. Lidia Fecioru explică: "E foartă importantă chestia asta"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru a dezvăluit cele mai importante sfaturi menite să îi ajute pe părinții ai căror copii suferă din dragoste.

Invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", de pe Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre ce trebuie să facă părinţii pentru a-şi ajuta copiii care au decepții în dragoste.

De cele mai multe ori, adolescenții preferă să nu vorbească cu părinții lor despre problemele în dragoste.

"Este posibil să le fie teamă, de nerăspunsul celuilalt ca sentiment, reciprocitatea. Acum nu aș putea să spun că mai zic la părinți că sunt învechiți, poate noi puteam să spunem, că părinții vedeau altfel și noi vedem altfel.

Mihai Voropchievici a intervenit și a completat cu un sfat prețios: "Dacă nu ești prieten cu copilul tău, atunci s-a rupt legătura", a spus numerologul.

(...) Eu mă uit în parcuri, cum se joacă fetițele cu băiețeii și au simpatii. Celelalte lucuri, cu ascuns în interior, sunt aşa: 10-11-12 ani. S-a schimbat acum, nu mai e ca pe timpuri. Trebuie să fim atenţi la decepţia lor, pentru că există copii care sunt mai dezinvolţi, pot jigni foarte repede, mai ales, că şi noi când eram la vârsta lor, de 12-13-14 ani eram cu mâinile mai lungi, cu picioarele şi mâinile subţiri, eram dezechilibraţi, nearmonioşi, cu dinţii mai mari (...) Trebuie să fim foarte atenţi la sentimentul copilului nostru. Chiar nu e o greşeală de a trage cu ochiul de foarte multe ori la paginile lor de socializare, la telefon, pentru că acolo vedem faţa lor adevărată, sufletul lor adevărat, ce scriu ei.

Leac pentru sărăcie. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: cuvintele pe care trebuie să le scoți din vocabularul tau

 Noi avem tendinţa să spunem, lasă că are balta peşte, o să îţi găseşti tu mai bun. Lasă că viaţa de abia începe. E adevărat, numai că dacă începe îndrăgostitul ăsta cu un handicap, aşa va rămâne îndrăgostitul toată viaţa. 

E foartă importantă chestia asta, că multă lume nu înţelege şi nu bagă la cap. Li se pare că noi vorbim aici aşa, din poveşti", a spus Lidia Fecioru.

(...) Noi trebuie să inventăm o poveste, îmbrăcată atât de frumos, ca să îi dai copilului tău și încredere în el, dar și să îl îmbărbătezi, că pierderea nu este o margine de pământ și nu că "Lasă că o să creşti şi o să vezi tu alte experienţe". Nu, nu. Chestia asta trebuie îmbrăcată aşa de frumos într-o poveste, pentru că ne este la îndemână" a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, obiceiuri de care trebuie să scăpăm pentru a ne găsi sufletul pereche



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel