Uleiul de rozmarin, leac pentru picioarele umflate. Lidia Fecioru: „Masajul se face seara, înainte de culcare”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune pentru picioarele umflate. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat de ce este important masajul cu două uleiuri esențiale pentru a scăpa de picioarele umflate. 


După o zi obositoare de muncă, femeile suferă de sindromul „picioarelor umflate”. Pentru această problemă, Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu care ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute. 


Potrivit bioenergoterapeutului, uleiul de rozmarin și cel de măsline sunt remedii minune care ne ajută să scăpăm de această problemă. Înainte de culcare, trebuie să ne masăm picioarele cu acest amestec. 


"25 ml ulei de rozmarin se amestecă cu 150 ml de ulei simplu de măsline. Apoi, se face masaj la picioare cu aceste două uleiuri amestecate.

Masajul se face seara, înainte de culcare.


Atunci, se pun picioarele cu măcar 12 centimetri mai sus decât restul corpului nostru, pe o perniţă", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.


Lidia Fecioru a dezvăluit și un leac pentru monturi:


”Pentru că suntem în perioada începutului de lună mai, mă bucur că liliacul a înflorit mai târziu. Să nu uităm deci de leacul florilor de liliac pe care le culegem, le punem în borcan și turnăm spirt de 40/70 grade sau o palincă. Lăsăm 40 de zile.


Agităm din când în când borcanul dar îl ținem la întuneric. Strecurăm, punem un tifon și strecurăm toată compoziția și îl întrebuințăm pentru frecția la picioare, la mâini, pentru că ajută la scăderea nodurilor de la degete, a monturilor. Scoate sărurile care se depun la încheieturi.


La fel putem face și uleiul de liliac pentru masaj corporal, miroase senzațional: turnăm ulei dublu rafinat peste liliac și lăsăm la macerat după care strecurăm, tot așa 40 de zile” a explicat Lidia Fecioru, tot în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 iun 2021, 09:09 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience