Lidia Fecioru, despre beneficiile miraculoase ale rozmarinului: "Întinerește sângele, ca și cum am lua un tratament"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul  Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile uimitoare ale rozmarinului pentru mintea și trupul nostru.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre numeroasele beneficii pe care le are rozmarinul asupra starii noastre de sănătate.

"Ceaiul de rozmarin e foarte bun pentru tot ce înseamnă circulația periferică, pentru circulația craniană, pentru o funcționalitate foarte bună a vaselor de sânge coronariene.

Planta de rozmarin ajută la reîntinerirea celulelor craniene. Întinerește într-un fel sângele, ca și cum am lua un tratament.Îl putem lua și uscat, sub formă de cașetă, îl putem face și ceai, îl putem face și comprese pentru față, pentru că ajută la întinerirea celulei. Facem un peeling ușor cu zaț de cafea, apoi punem câteva tifoane îmbibate în ceai de rozmarin.

 

Lidia Fecioru, leac pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge: „Se prepară foarte simplu”

 

Cel mai important este că ajută foarte mult la sănătatea creierului și a circulației craniene. Rozmarinul se poate folosi și în curele de slăbire. Clătirea părului cu ceai de rozmarin stimulează creșterea părului.

Este foarte bun când suferim de insomnii, când suntem în depresie.

Trebuie să ținem cont doar că el nu se poate folosi decât după vârsta de 12 ani. Cei care au hipertensiune de gradul 2 și 3 nu au voie să îl folosească", a spus Lidia Fecioru.

Uleiul de rozmarin, leac pentru picioarele umflate. Lidia Fecioru: „Masajul se face seara, înainte de culcare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel