Lidia Buble, printre invitații de onoare de la Milano Fashion Week. A fost aleasă să poarte ținute ale designerilor de talie mondială

Data publicării:

Lidia Buble face senzație și în lumea modei. 

Lidia Buble este pe val, din punct de vedere profesional, mai ales datorită ascensiunii din ultima perioadă. De la colaborări de succes pe plan international, până la cariera în plină glorie și în țara noastră, artista a ajuns să aibă o traiectorie bine definită și în rândul celor mai mari nume ale lumii. Așa se face că, după lansarea recentului ei single, "Oh La La", aceasta a plecat peste hotare, pentru faimosul Fashion Week Milano, unde participă printre invitații de onoare ai evenimentului.

 

Frumoasa noastră cântăreață a avut parte și de surpriza vieții ei. Celebrul brand de pantofi de lux, LeSilla, a vrut ca Lidia Buble să onoreze cu prezența, dar și fie printre puținele persoane publice care poartă colectia nouă.

VEZI ȘI: Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare. Detalii neștiute despre drumul spre celebritate: "Dacă ne află Viorel Buble de la Deva, ne rupe gleznele ca la pui"


Totodată, aceasta a stat în primul rând, în cadrul prezentării noii colecții Alberta Ferretti SS 24, unde a defilat Irina Shayk. Și petrecerea exclusivistă a Brunello Cucinelli a avut-o ca invitată, alături de alte nume mari din zona de fashion.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)


Despre Lidia Buble știm că este, mereu, la curent cu noile tendințe și alege să poarte doar piese vestimentare, bijuterii sau încălțăminte exclusiviste, care o reprezintă în totalitate. Și, iată, visul ei de a ajunge printre marii creatori de modă, din lume, s-a împlinit, ba mai mult decăt atât îi și reprezintă la cel mai mare eveniment de modă.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel