Lidia Buble, dezvăluiri despre marea dragoste: „Nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor”. Ce sfat a primit de la tatăl ei

Data publicării:

Lidia Buble a vorbit, fără perdea, despre viața ei sentimentală.

Lidia Buble a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre dragoste, relații și așteptările pe care le are de la un partener. 

Lidia Buble a avut o relație cu Răzvan Simion. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, drumurile lor s-au separat brusc. Atunci, prezentatorul tv spunea că își dorește ca artista să fie „fericită” și că acela era motivul pentru care ieșea din viața ei. Lidia Buble a încercat să-și refacă viața, după despărțirea de Răzvan, însă până acum nu și-a găsit jumătatea. 

Lidia Buble nevoită să „fure” din cauza sărăciei. Confesiunile artistei: ”Salariul era mic”

Întrebată cum ar descrie bărbatul ideal pentru ea și care sunt așteptările pe care le are într-o relație, Lidia Buble a răspuns:

”Întotdeauna mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, să se îndrăgostească de mine, că i-am plăcut eu. Noi avem frica asta, niciodată nu știi”, a spus Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici.

Pentru artistă, credința este un element important, ea venind dintr-o familie cu valori puternice. Tatăl ei este preot, astfel că i-a insuflat dragostea pentru biserică și religie. 


”Să mă pună pe mine mai presus de nevoile lui, așa fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor, să-mi înțeleagă job-ul pe care îl am. (... ) Să mă iubească sincer și să mă susțină în ceea ce fac”, a mai zis Lidia Buble, potrivit SpyNews.

Tatăl Lidiei Buble, părere sinceră despre relațiile fiicei sale: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati, diferența de vârstă, domeniul”

Sfatul pe care l-a primit de la tatăl ei

Tatăl artistei a sfătuit-o mereu să se îndrepte către un bărbat credincios, cu valori asemănătoare cu ale ei, căruia să-i fie frică de Dumnezeu si să fie „pe drumul cel bun”.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a povestit Lidia Buble.

 

Lidia Buble, adevărul despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu. Este un nas cu personalitate” EXCLUSIV

 

 

Cum s-a adaptat în lumea showbizz-ului


LIdia Buble este fiică de preot. S-a născut într-o familie numeroasă, cu principii bine înrădăcinate.  Artista a crescut, practic, în biserică, și deși lumea showbizz-ului nu are nicio legătură cu lumea în care a crescut ea. 

„Eu în general sunt o persoană foarte cameleonică. Eu mai am o vorbă, după care mă ghidez în viață: „nimic fără Dumnezeu” și îmi place să îl pun pe El înainte de toate. Într-adevăr, am crescut între o familie binecuvântată, cu niște principii foarte sănătoase și foarte bine înrădăcinate, de care nu m-am dezis și le păstrez în continuare, pentru că eu cred că am crescut frumos cu ele și îmi place să o țin tot așa.  Da, a fost puțin greu la început, când am intrat în această industrie, pentru că nu are nicio legătură cu atmosferă și cu mediul în care eu am fost crescută. Eu am crescut în biserică până la 19 ani și clar este o viață total diferită. Nu are nicio legătură cu cea de dinainte, dar mă bucur că am rămas cu picioarele pe pământ. Nu m-a schimbat succesul, poate doar în bine. 

Mă bucur că părinții mei sunt mândri de mine și asta contează cel mai mult. Sunt omul care în fiecare dimineață se trezește și pleacă din casă cu capul sus și sunt fericită și mândră de ce am reușit să dobândesc până în ziua de astăzi 

Încerc să iau partea bună a lucrurilor, cred că în toate domeniile există și o parte rea, important este să fim noi capabili să luăm deciziile importante pentru noi și să rămânem oameni faini.

Frumusețea nu este doar exterioară, este foarte important să o completezi cu frumusețea interioară, și dacă știi să pui toate lucrurile astea cap la cap, eu zic că ești pe drumul cel bun.

Este o misiune foarte faină să fii artist, este adevărat, este și foarte obositor și copleșitor. Dar pe mine, personal, Lidia Buble, nimic mulțumește mai tare decât atunci când văd că poți să bucuri sufletele oamenilor, când vezi că mii de oameni, sute de mii de oameni se regăsesc în povestea ta de viață, pentru că, în general, toate piesele mele sunt inspirate din trăirile pe care le-am avut despre viața mea și mă bucur să văd că oamenii rezonează cu ele. Este cea mai mare răsplată pentru mine ca artist”, a declarat artista pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel