Lidia Buble, mărturisiri emoționante din copilărie. Cum o pedepsea tatăl ei: „Așa ne-a dresat”

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble a mărturisit cum o pedepsea tatăl ei în copilărie, atunci când ajungea târziu acasă.

Restricțiile din pandemie sunt floare la ureche pentru Lidia Buble. Artista a fost „călită” în copilărie, de pedepsele aplicate de tatăl ei. Vedeta nu avea voie să vină acasă mai târziu de ora 22, iar dacă o făcea, părintele ei o punea să doarmă afară, pe preș. 

 

 

„Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul. Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai: «pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai». Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e.

 

Lidia Buble, probleme de sănătate. Artista nu poate nici să mai vorbească. Fanii sunt îngrijorați

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Motivul trist care a emoționat-o pe artistă

Lidia Buble, în brațele unui milionar celebru și ÎNSURAT. Fotografia care de lasă MASCĂ. Cine s-ar fi gândit


Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, ce discotecă. Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată.

Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a spus Lidia Buble pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel